Alt om varmepumpe priser: Hvad koster en varmepumpe?

Hvad koster en varmepumpe? Det er et relevant spørgsmål, som mange danskere stiller sig selv. Der er mange grunde til, at flere og flere danskere gerne vil vide mere om varmepumper, for det lyder næsten for godt til at være sandt, når man læser om det. I denne oversigt over varmepumpe priser giver vi dig et overblik over de forskellige typer af varmepumper og hvad de koster – alt fra den billige luft til luft varmepumpe til den lidt dyrere luft til vand varmepumpe.

Priser på varmepumper uden montering

Når man skal have installeret en varmepumpe, er det vigtigt at vide, hvad de forskellige typer af varmepumper koster. Luft-til-luft varmepumper kan koste alt fra 4.300 kr. til 18.950 kr. uden montering. Prisen afhænger af blandt andet mærke, model og kapacitet.

Luft-til-vand varmepumper er væsentligt dyrere end luft-til-luft; priserne starter omkring 63.000 kr. mens de dyreste modeller koster omkring 71.000 kr. – stadig uden montering.

Hvem kan have glæde af en luft-til-luft varmepumpe?

Du kan have glæde af en luft-til-luft varmepumpe, hvis du har et hus på mellem 75m² og 150m². Du kan også have stor glæde af denne type varmepumpe, hvis du har et sommerhus, kolonihavehus, værksted, eller en garage – bare for at nævne nogle få. Du kan typisk forvente, at den samlede pris for luft-til-luft varmepumpen inklusiv montering vil ligge mellem 10.200 kr. og 24.400 kr.

Se alle priserne på NovaSolar’s hjemmeside

Prisen på en varmepumpe afhænger af mange forskellige ting – type af varmepumpe, leverandør og montering. Du kan selvfølgelig finde priserne for alle typer af varmepumper på NovaSolar’s hjemmeside. Her kan du også finde gode tilbud på varmepumper inkl. montering. Det anbefales altid at få en professionel til at montere varmepumpen, uanset hvilken type, så du er sikker på, at alt er installeret korrekt.