Bekæmp børneeksem med PHARMA Cobalamin

Kampen imod børneeksem er en proces, de fleste forældre enten har gennemlevet, eller som truer i fremtiden. Vi vil som forældre gøre vores ypperste for at skåne vores børn for ubehag og gener, og derfor er det essentielt at forberede og beskytte dit barn imod børneeksem. Derfor har PHARMA Cobalamin udviklet en fugtgivende creme mod børneeksem, der behandler hudplagen hurtigt og effektivt.

En creme både for dig og dit barn

Selvom børneeksem ofte plager småbørn, er det ikke en sygdom, der er ukendt for den ældre aldersgruppe. Mange voksne døjer med lidelsen, og disse har derfor ligeledes behov for en effektiv kur, der behandler den kløende plage. Derfor kan du med fordel bruge PHARMA Cobalamins creme mod børneeksem på din egen hud, hvis du også oplever eksem eller andre tilstande, hvor din hud er tør, øm og rød. Med fugtgivende ingredienser behandler cremen din hud ved hjælp af blødgørelse og beroligelse af den irriterede hud.

Perfekt konsistens til hud plaget af tørhed

PHARMA Cobalamins hudcreme imod børneeksem er fed i konsistensen, og tildeler din hud alt den fugt, den higer efter. Derudover indeholder cremen B12, som har klinisk dokumenteret effekt i behandlingen af børneeksem. Du kan derfor være sikker på, at PHARMA Cobalamin er den essentielle løsning, hvis du, eller en du har kært, er ramt af eksem. Cremen er 100% vegansk og benyttes gerne dagligt og påføres altid efter badet, så du kan opnå de bedste resultater hurtigst muligt.

Symptomer på børneeksem

Børneeksem er en vaskeægte plageånd, og det er derfor vigtigt at holde øje med dets opstand og udvikling på huden. Graden af børneeksem og dets effekter varierer fra person til person, men viser sig som regel i tørre, røde og irriterede plamager på kroppen. Dette kan både skyldes at man besidder en genfejl på det gen, som styrer produktionen af protein, som også har en essentiel rolle i hudens barrieresystem. Denne genfejl er arvelig, men dog ikke den eneste udslagsfaktor, når det kommer til børneeksem. Miljømæssige faktorer kan også spille en rolle, eksempelvis i form af støv, og man kan derfor aldrig vide sig for sikker, når det kommer til eksem.

Sikker benyttelse uanset behov

For nogle er der tale om små plamager, mens det for andre kan omfatte flere og store dele dele af kroppen. Derfor er PHARMA Cobalamins creme udvikles således, at du trygt kan benytte den på hele kroppen, uden at være nervøs for eventuelle sideeffekter. Cremen er nemlig et rent og sikkert middel til at bekæmpe lidelsen.