Bliv Body All Mind-behandler og hjælp andre

Er du også interesseret i sammenhængen mellem krop og psyke? Så er lige netop denne form for behandling måske noget for dig. Ved at uddanne dig til behandler kan du nemlig komme til at hjælpe en masse andre mennesker med både at få et bedre forhold til deres krop og med at få det bedre psykisk. Hvis det er en rolle, du kunne se dig selv i, så er det også lige sådan en som dig, der er behov til Body All Mind eller B:A:M, som det også kaldes.

Hvad er Body All Mind?

B:A:M er altså en behandlingsform, der tager udgangspunkt i kroppen. Hvis du har nogle problemer i kroppen, går man nemlig også ud fra, at det påvirker psyken. Det er måske også noget, de fleste mennesker kan nikke genkendende til. Derfor er denne type terapi altså også så betydningsfuld for mange.

Det ville ikke være forkert at kalde dette en holistisk behandlingsform. Forbindelsen mellem krop og psyke er nemlig så stærk, at den også kan have stor betydning for, hvordan man har det i hverdagen. Det er altså også her, du kan komme til at gøre en stor forskel som behandler.

Hvad gør en B:A:M-behandler?

Som behandler vil du komme til at yde en helt særlig form for kropsterapi. Du vil komme til at hjælpe helt almindelige mennesker med bedre at forstå og lytte efter deres kroppe, og de signaler de sender. Du vil altså også arbejde ud fra en idé om, at kroppen gemmer på sandheden, hvis bare man kan finde ind til den.

Dine klienter vil måske komme ind til en behandling med fysiske skavanker, og det er således din opgave at hjælpe dem med at finde frem til, hvordan de er opstået, og hvad de skyldes. Således lærer dine klienter altså også at lytte til deres krop.