Bliv fri for alkoholproblemer i familien

Alkoholmisbrug sætter ikke kun sit præg på misbrugeren, men på hele familien. Med ambulant misbrugsbehandling bliver der taget hånd om problemet, og sikret at din familie er tryg og kommer igennem den svære kamp og ud på den anden side med forhøjet livskvalitet. Behandlingen er en 5-6 ugers intensivt behandlingsforløb og ambulant efterbehandling i 11 måneder. Herunder kommer der naturligvis et program for de nærmeste pårørende, så familien kan føle sig trygge under hele forløbet. Behandlingen er altså en hurtig og virksom løsning på et ikke nemt problem. Hvis du står over for beslutningen om at starte i behandling eller står som pårørende til en misbruger, som du ønsker skal starte i behandling, så er Behandlingscenter Søby Park det helt rigtige valg. 

Det tilbyder vi 

Hos Behandlingscenter Søby Park tilbyder vi ambulant misbrugsbehandling, så du kan passe arbejde og forpligtelser, mens du er i behandling. Gennem vores behandling sikrer vi dig, at du kan tage dit liv tilbage. Hos os er medmenneskelighed, empati, varme, anonymitet og diskretion en selvfølge. Vi har vores rammer på en dejlig diskret beliggende Herregård, hvor der er et helhjertet fokus på den enkelte i behandling og dennes familie. Vi modtager patienter fra hele landet og står klar til at hjælpe hver eneste dage, herunder også weekender og helligdage. Fundamentet i vores behandling er den anerkendte Minnesotakur. Vi har opdateret den med effektive terapiformer og tilpasset den nutidige forhold, der gør den optimal og sikrer at vores resultater ligger i den absolutte top. Med denne behandling har vi sikret at 4 ud af 5 af vores patienter kommer ud af deres alkoholmisbrug. 

Hjælp til pårørende 

Vi yder som allerede nævnt også hjælp til pårørende. At stå på sidelinjen er bestemt ikke nogen nem opgave. Det er faktisk det komplet modsatte. Det er hårdt at skulle se på at ens kære kæmper med misbrug. Derfor er det en vigtig opgave for os at kunne tilbyde dig, som pårørende til en alkoholiker, hjælp. En alkoholiker behøver din omsorgsfuldhed, når det kommer til at få et puf i den rigtige retning, men det kræver også en bestemthed og stålsathed, for at puffet har effekt. Det er en utrolig svær balance, det slider på energien og måske er du rådvild i forhold til hvad du kan gøre, hvad der hjælper og hvad der ikke hjælper. Vores alkoholrådgivning er til at for at give en hjælpende hånd og rådgivningen er gratis, anonym og uforpligtende. Vi står også klar til at orientere dig om vores alkoholbehandling, så tøv endelig ikke med at kontakte os.