Få et bedre indeklima i din kælder

Uanset hvad din målsætning med din kælder er f.eks. om du ønsker at indrette et ekstra værelse, spa-afdeling osv., så er det naturligvis vigtigt, at det er varmt nok temperatur i din kældere, ikke kun for at øge lysten til at opholde sig i rummet, men også for at du modvirker eventuelle fugtskader, nu og her og i fremtiden. I denne artikler får du nogle gode råd vedrørende; at opnå et bedre indeklima i din kælder.

Mangler du varmekilder i din kælder?

Hvis du mangler varmekilder i din kælder, så er det måske tid til at gøre noget ved det og investere stort. Du kan f.eks. vælge at investere i el-gulvvarme, hvor du støber om gulvet i kælderen eller i en luft-til-luft varmepumpe som sætter fart på luften indenfor, i din kældere, varme giver nemlig et sundere indeklima i kælderen Sørg altid for at en autoriseret el-installatør udfører arbejdet, det er et lovkrav og så kan du være sikker på at du får det bedste resultat.

Monitering af en et-rums ventilator

En montering af en et-rums ventilator, kan også gøre en forskel for din kælderes indeklima. Norh Entreprise er en kørende elektriker København, som på det seneste oplevet en højere efterspørgsel af et-rums ventilatorer i form af varmegenvinding, for at forebygge, at der dannes fugt i kældere, har du brug for god ventilation, kan en simpel montering af en enkelt ventilator gøre en stor forskel. Hvis du ikke ønsker at investere 10.000kr i varmegenvinging, bør du som det mindste investere i en almindelig luftventil monteret i din kældere.

Sørg også for at åbne ventilerne for bedre luftcirkulation, men ikke for meget, da det kan gøre det unødvendigt koldt. Kulde er nemlig også med til at gøre din kælder mere fugtig og det er derfor vi anbefaler at opvarme din kælder.

Er du i tvivl i hvad løsning der er bedst i dit tilfælde?

Hvis du er usikker på hvordan du skal gribe problemer; fugtig kælder? Så anbefaler vi at du kontakter en ekspert i montering af ventilation til kælder. Alternativt så kan du middeltideligt leje en affugter, som du kan bruge frem til at der er en mere langværende løsning på fugtproblemerne.