Få hjælp fra en kiropraktor til en baby med kolik

Det er så stort og helt ubeskriveligt at få et barn. Men det er knapt så glamourøst, hvis barnet har kolik. Det er alle forældres mareridt, hvis deres barn er utrøsteligt, fordi barnet lider af kolik. Har dit barn kolik, kan du prøve at søge hjælp hos en kiropraktor i Århus eller den by, som du bor i. 

Hvad er kolik?

Din baby har formentligt kolik, hvis du oplever, at han eller hun græder i minimum tre timer mindst tre gange om ugen. Dette skal have foregået i tre uger eller mere. For det meste starter kolik, når babyen er omkring to til tre uger gammel. 

Det kan være yderst svært at få dagligdagen til at hænge sammen, hvis du har en kolikbaby. Babyen foretrækker højst sandsynligt at hænge på din arm og har svært ved at tage fat om brystet, når du skal amme. 

Babyen sover desuden dårligt, hvis der er tale om kolik. Derudover så græder han eller hun rigtig meget især om eftermiddagen og om aftenen. 

Sådan behandler en kiropraktor kolik

Hos en kiropraktor bliver babyen undersøgt for kolik. Hvis din baby har kolik, bliver der lagt en plan for den videre behandling hos kiropraktoren. 

Når en baby skal behandles for kolik, så anvendes der ikke hårde tryk og vrid, som typisk er kendetegnene ved en kiropraktisk behandling af voksne. Der anvendes kun blide tryk, som ikke gør ondt på den lille baby.

Kiropraktoren bruger mere gymnastiklignende bevægelser, der kombineres med en massagelignende behandling. Dette er med til at forbedre barnets kolik.