Fokus på velvære i juletiden

I hverdagen kommer livet ofte til at omhandle materielle goder, at overstå sine pligter, at færdiggøre sit arbejde og at gentage det hele dagen efter. Men nu hvor vi er gået ind i juletiden, skal vi huske også at have stort fokus på kærlighed og på vores eget velvære – lige så stort, som vi burde have resten af tiden også.

Hårpleje

Fokus på dit velvære burde ikke være en udfordring, men det er det alligevel for mange, fordi de skubbes til side i den stressede hverdag, som kun afbrydes af korte weekender med mange pligter at tage sig af. Af den grund glemmer måske også du ting såsom at pleje dit hår omhyggeligt og ordentligt eller at afsætte tid til at lave, hvad man holder af.

Vil du gerne begynde at tage bedre hånd om din hårpleje, kan du købe produkter fra oway. Det er økologiske hårplejeprodukter, hvis base desuden består af bl.a. Fairtrade-ingredienser.

Fairtrade

Ved du ikke, hvad Fairtrade er? Det er en aftale mellem landbrugs- og håndværksproduktionssteder i ulande og modtagerne af produkterne om, at der for eksempel skal være ordentlige arbejdsforhold og højere løn for arbejderne. Det handler i princippet om bæredygtig handel. Ser du det mærke på dine produkter, kan du altså vide dig sikker på, at du har støttet et godt formål ved at vælge det frem for noget andet.

Lækre menuer

Det er ikke sjældent, man kan finde på bare at finde nogle færdigretter frem fra fryseren eller spise en god, gammeldags rugbrødsmad i hverdagen, fordi man mangler energi til at lave mad. Dette kan du dog forsøge at være opmærksom på at finde tid til i december. Mange sætter nemlig egentlig stor pris på velkokkerede og indbydende retter. Har du ikke energien til det, er det også en form for selvforkælelse at købe mad udefra frem for at spise færdigretter.