Forkæl dig selv

I denne tid, hvor vi alle sammen er enten hjemsendt eller hjemmearbejdende, er det vigtigt, at vi husker på at forkæle os selv. Det kan nemlig ellers gå rundt og blive lidt for negativt det hele – og det kan hurtigt få det hele til at gå galt med for eksempel depressioner, stress eller lignende. Heldigvis er det ikke svært at forkæle sig selv – men man skal bare lige huske at gøre det. Derfor har vi skrevet denne artikel, så du kan få nogle gode ideer til, hvordan du kan forkæle dig selv i denne tid.

Tag til frisøren

Frisøren må åbne igen, og det skal bare udnyttes – specielt hvis du er en af dem, der lige ikke nåede til frisøren, inden de lukkede ned. En ny frisure, en ny hårfarve eller bare en genopfriskende klipning kan gøre en verden til forskel i forhold til, hvordan du har det med dig selv – vores udseende hænger nemlig umådeligt sammen med, hvordan vi har det. Så hvis du længe har gået og overvejet at farve dit hår eller måske få klippet håret af, så er det nu, du skal gøre det. Hvis du står og mangler en frisør, så kan jeg varmt anbefale Tom K, som er en dygtig frisør i Kolding.

Hold spa-dag derhjemme

Du behøver dog ikke at forlade huset for at forkæle dig selv – hvis du altså ikke har lyst. Du kan sagtens forkæle dig selv derhjemme. Du kan for eksempel lave en lille spa-dag derhjemme med ansigtsmasker, fodbad og hårmaske. Der findes intet mere afslappende end agurkeskiver på øjnene. Hvis du ikke ligger inde med ansigtsmasker derhjemme, så findes der utrolig mange gode opskrifter på ansigtsmasker, som du kan lave med almindelige ingredienser, som du helt sikkert kan finde i dit køkken.

Brug tid på din hobby

Hvis du er hjemsendt, så har du nok lidt mere tid end du plejer – og det er derfor det perfekte tidspunkt at fordybe dig i din hobby, som du måske normalt ikke har tid til. Hold de negative tanker væk ved at lægge puslespil, strikke, læse eller noget helt fjerde. Der er nemlig intet værre end at blive kaldt tilbage på arbejdet uden at have udnyttet tiden derhjemme fuldt ud.