Husk at forkæle dig selv med velvære for krop og sjæl

Når det er koldt og blæsende udenfor, er det den perfekte anledning til at trække sig indenfor og pleje sin krop. Det er vigtigt at finde tid til sig selv i en travl og ofte stressende hverdag.

Her får du lidt inspiration til en dag i selvforkælelsens navn.

Selvforkælelse i hjemmespa

Der er intet så afslappende som en spaoplevelse. Forvandl dit hjem til en hjemmespa, hvor du synker ned i dit varme karbad. Sid blandt bobler, duftlys og skæret af stearinlys, og få fornemmelsen af luksus.

Mens du er omgivet af det varme vand, kan du forkæle dine lokker. I hverdagen kan det nemt blive en hurtig omgang shampoo eller skælshampoo, men hvornår har du sidst givet dig selv en hårkur?

Plej din hud med en dejlig ansigtsmaske. Det kan være med til at give dig fløjlsblød hud. Når du træder ud af dit badekar, kan du indsmøre dig i velduftende og plejende cremer eller body scrubs.

Slut af med at give dine negle et pift ved at lakere dem i en smuk neglelak.

Skru op for hyggen

Der er intet som efterår, som inviterer til at pakke sig ind i et lunt tæppe på sofaen. Forkæl dig selv med lidt rødvin, varm kakao eller en frugtig smoothie sammen med dine favoritsnacks, mens du tænder for din yndlingsserie eller film. Kræs lidt om din mad og få en smagsoplevelse, når du nyder et stykke chokolade eller en lækker avocadomad.

Du kan også dykke ned i en god bog i stearinlysets skær, mens du dypper tæerne i et varmt fodbad.

Find din indre ro

Yoga og mindfulness kan være vejen til at finde noget ro i hverdagen. Skru ned for tempoet, tag nogle dybe vejrtrækninger, og slip tankerne om vasketøjet og arbejdet. Det er vigtigt at være i sig selv.

God fornøjelse. Du fortjener det!