Husk solcremen til din mand

Det er de færreste kvinder, som nok ikke trækker på smilebåndet, når de læser titlen på dette indlæg. Det er nemlig de færreste mænd, som er gode til at passe på dem selv, når man skal på den længe ventet familieferie. Dette inkluderer, at de ikke er gode til at få solcremen med, så de ikke kommer hjem og ligner en stegt reje. Men hvilken solcreme bør du købe til din mand, og hvorfor?

Undgå for lav faktor

Mange mænd mener, at de ikke bliver brune, hvis de ikke bruger en solcreme, som er så tæt på faktor 0 som muligt. Men dette er en skrøne, og derfor bør man ikke give dem muligheden for at vælge.

Når man skal finde en solcreme, så er det vigtigt at kigge på hvor meget den beskytter, hvor længe den beskytter, og om den er vandafvisende. En god måde at vælg den bedste solcreme, er ved at gå på nettet og finde forskellige sammenligninger af solcreme.

Her er det dog vigtigt, at man overvejer hvordan huden på ens mand er. Er han meget bleg, så skal man starte betydeligt højere i faktor, end hvis han har en brun nuance af natur.

Find rådgivning på apoteket

Hvis du er i tvivl om hvilken solcreme der er den bedste at tvinge på din mand, så er det en god idé at slå et smut forbi apoteket. Her kan du få professionel rådgivning på området, og også blive præsenteret for de forskellige muligheder, som de har på hylderne.

Når du tager på apoteket, så tag gerne din mand med, så vejledningen bliver retvisende ud fra den type hud han har, kontra fra den forklaring du giver. Dermed får han den bedste solcreme med, som passer på ham på bedste mulige måde.

Behøver ikke være den dyreste

Det er en skrøne med solcreme, at det altid skal være den dyreste man køber. Der findes mange fantastiske solcremer, som ikke koster det hvide ud af øjnene. Forskellen på en dyr og en billig solcreme er oftest blot hvor ofte den skal smøres på igen, dette kan være grundet tiden den dækker, eller fordi den ikke er lige så vandtæt som den dyre.

Hvis du køber en af de billige, så er det derfor blot vigtigt, at du undersøger hvor ofte den skal påføres, og følger disse vejledninger.

Køb solcreme med forskellige faktor

Er det en lang ferie i skal på, så anbefaler vi, at man køber solcreme med forskellige faktor. Ved at gøre dette, så får man et udvalg, som passer til hele ferien. Hvor man i starten vil starte med den højeste faktor, og efterfølgende skrue ned, når huden er begyndt at tage imod farven. Det er blot vigtigt, at man ikke skruer ned for tidligt, så man bliver skoldet.