Mere sol i haven uden problemer.

Når træets krone begynder at kaste for meget skygge, eller man”den” ikke lige får fjernet alle de døde blade fra græsplænen, er det oftetet bedst bare at fjerne problemet helt. Heldigvis behøver du hverken eje en motorsav, eller besidde ekspertisen i træfældning, for det er der andre som ved en masse om. Aars anlæg har al den nødvendige ekspertise i træfældning, de har udstyret til det, OG forsikringen, så du ikke behøver at være nervøs for skader.

Træfældning klares på forskellige måder, afhængig af træet størrelse og sort samt hvilke forhindringer der er i vejen for træet. Er træet sygt, så skal der igen tages hensyn til det.

Når træet er fældet, behøver det bestemt ikke gå til spilde, det kan nemlig hakkes op til flis og pryde rosen bedet, eller kanten af plænen i stedet for de dumme blade.

Folket bag Aars Anlæg kan ikke bare svinge en motordav, de ved også en frygtelig masse om haven generelt, og kan rådgive dig om hvilket træ, der eventuelt kan erstatte det du har fældet, eller komme med mange andre spændende ideer.

Så selv om du gerne selv MÅ fælde et træ, så behøver du ikke risikere det, og du behøver bestemt heller ikke at skulle rydde op efter det, køre på forbrændingen med resterne, eller igang med kæmpe skovlen, hvis stubben også skal væk.