Sådan bliver du klar til date med din partner

Pasningen af ungerne er hus. I har hele weekenden for jer selv, og din partner har inviteret dig ud på en romantisk aften, hvor det kun er jer to og jeres kærlighed, der er i fokus. Den slags dage er der formentlig langt imellem, når parforholdet må vige pladsen for dagligdagen, hvor det er ungerne, der er i fokus. Så aftenen skal nydes – og forberedelserne være i orden!

Et langt bad og lækker hud

Når man har taget et dejligt varmt bad, så føler man sig som et nyt menneske. Så vask hverdagen og arbejdsdagen af. Når du stiger ud af badet, kan du smøre dig i en lækker bodylotion eller kropsolie, der får gløden frem i din hud.

Når kroppen er fugtig efter badet, er det ideelt at give den lidt ekstra omsorg. For her er den særlig modtagelig over for frugten. Hvis kroppen ikke får lidt fugt efter badet, kan vandet godt udtørre huden. Og det er ikke lige frem ideelt, når aftenen byder på en date med din partner.

Når huden er klar og blød, lægger du en flot makeup og sætter dit hår. Det må gerne være lidt anderledes, end det du plejer at ty til. Så vær ikke bange for at gå all in på øjenvipperne og den røde læbeskift.

Tag tøj på, du føler dig tilpas i

Den bedste vej til en succesfuld aften er, når man føler sig lækker og tilpas i sig selv. Derfor er det ikke uvæsentligt, hvilket outfit du tager på. Er du bare vild med farven grøn, der også står perfekt til dit smukke røde hår? Så skal du klart gå efter en fin kjole i denne nuance. Og vælg en kjole i en pasform, der klæder din krop, og som du føler dig tilpas i. Så er de første sten lagt til en perfekt aften.

Vær forberedt til enhver situation med indholdet i din taske

Hvis aftenen indeholder overraskende elementer arrangeret af din partner, så er det en god idé at medbringe en taske med et godt udvalg af indhold, så du er forberedt på enhver situation, der måtte opstå.

Måske skal du have et par flade sko med, hvis I skal danse natten væk? Måske skal du lade pakken med cigaretter blive hjemme til fordel for e-cigaretterne, hvis I skal være et sted, hvor man ikke må ryge? Måske skal du tage en tandbørste og et ekstra sæt tøj med, hvis din partner inviterer med på hotel til en overnatning. Ligegyldigt hvad kan du med et par hurtige justeringer gøre din taske klar til næsten hvad som helst.