Scanheat – varmepumpe til opvarmning af hjemmet

Søger du også i tiden efter en opvarmningsmetode, der er billig og effektiv? Måske har du været vant til at opvarme med pind elle briketter i dit fyr, men nu er de nærmest umulige at skaffe, eller du har ikke længere lyst til at være afhængig af fjernvarme.

Det kan være, at du skal til at kigge efter en varmepumpe. Du kan få Høj kvalitet hos Scanheat.

To former for varmepumpe

Der er to former for varmepumper, du kan få hos Scanheat.

Den første er luft-til-vand varmepumpen. Her sidder der både en del af varmepumpen monteret indendørs og udendørs. Den udendørs del fanger luftcirkulation fra luften udenfor, som bliver sendt til delen indenfor og omdannet til varmt vand, der kan varme huset op.

Luft-til-luft varmepumpen sidder kun monteret indenfor. Her bliver den indendørs luftcirkulation indfanget og omdannet til varm luft, som bliver skudt ud igen og opvarmer rummet. På denne måde er varmepumpens funktion cirkulær.

Billig og energibesparende

Varmepumperne opererer på el, men er utroligt energivenlige, så du skal ikke bekymre dig om en masse energispild.

Der er nogle kvalitetsproducenter, du kan holde øje med, når du skal vælge varmepumpe, herunder f.eks. Panasonic, Mitsubishi og Toshiba.

I forhold til forhandleren af varmepumpen, er der også nogle gængse kendetegn, du altid skal sørge for at tjekke af. Kan forhandleren f.eks. stå for at montere varmepumpen, eller har de et montagefirma, der gør det for dig? Så slår du to fluer med et smæk! Forhandleren skal ikke kun kunne vejlede dig i valget af den rigtige varmepumpe, de skal også have erfaring med reparation og evt. garanti ved fejl i produktet. Derudover skal du også have øje for, om de har en god kundeservice, som er nem at komme i kontakt med, såfremt der skulle opstå udfordringer, du skal have hjælp til.