Tilføj ekstra selvforkælelse i hverdagen

Hver evig eneste dag står du og din mand op og drikker jeres morgenkaffe. Det er en dejlig – men også nødvendig – del af morgenritualet. Og som vi alle ved, er morgenritualer noget, der helst ikke skal ændres for meget på. Men, hvad nu hvis…?

Kaffepræferencer er lige så forskellige, som folk er flest; måske er du typen, der stiller kaffemaskinen klar allerede om aftenen, så kaffen er brygget og klar, når du står op? Måske har I travlt om morgenen og kan kun lige nå en kop instant kaffe?

Topmålet af selvforkælelse må nødvendigvis være noget, du har glæde af hver evig eneste dag og ikke kun en gang imellem. Selvforkælelse skal ikke tage alt for meget tid, for så kommer det bare på listen over ting, der bliver udsat til i morgen. Eller overmorgen. Eller… Aldrig?

Derfor skal luksus og forkælelse ind i hverdagen, og der er da ingen bedre steder at starte en morgenkaffen. Nu gisper du måske eller får koldsved bare ved tanken om at ændre på dine morgenrutiner, men der er ingen grund til panik!

Noget så simpelt som friskkværnede kaffebønner kan højne din morgenkaffe til et helt nyt niveau. Du vil opleve en eksplosion af smag og aroma, som du måske ikke anede, kaffe kunne have. Det eneste, du skal gøre for at gå fra gennemsnitlig til fænomenal kaffe, er at investere i en kaffekværn.

De findes i mange prisklasser, så alle kan være med. Det tager ikke mange sekunder at male bønnerne, og så er du tilbage til din vante rutine igen. Vil du have toppen af kaffekværn-poppen, skal du vælge en Eureka kaffekværn, der er eminent, hvis du foretrækker espresso.

Du kan finde hele kaffebønner mange steder, men kvaliteten kan variere. Køber du bønner fra Lavazza, er du sikret vaskeægte italiensk kvalitetskaffe.