3 gode kostumer til festen

temafest

Når der skal være udklædningsfest, så skal den typisk også gerne have hele armen. Der er noget charmerende over, når alle har gjort noget ud af det. Samtidig handler det om, at man skal kunne leve sig ind i det og have det sjovt med at klæde sig ud. Skal man afsted med pigerne, snakker man måske lige sammen. Det kan være, man vil komme klædt ud som en gruppe. Man hvad skal man så være?

Tyrolerkostume er et hit

Skal det være rigtig klassisk, så kan man gå efter et tyrolerkostume. Der findes mange rigtig flotte kjoler, som passer perfekt til en temafest eller en udklædningsfest. Tyrolerkjoler kan både være meget overdrevne og søde og fine. Her handler det selvfølgelig om at vælge en stil, man er tilpas i.

Når man leder efter sin tyrolerkjole, kan man godt tænke lidt i at matche med veninderne. Måske skal I ikke alle have de samme kjoler på, men de kan jo sagtens passe sammen. Det er også en sjov del af en udklædningsfest, at man snakker lidt sammen. På den måde bruger man også lidt tid på at planlægge og glæde sig til det, man skal.

Smid kønsrollerne

Når pigerne skal klæde sig ud, kan det også være sjovt at smide de vanlige kønsroller. Mange gange er det jo mændene, som klæder sig ud som superhelte eller lignende, men det kan piger også gøre. Faktisk kan det være superskægt at gøre for en aften.

Måske er det ikke lige det, man normalt ville gøre. Her er muligheden så for, at man kan ligne noget helt andet. Det kunne eksempelvis være batman eller bare et job, som typisk er stereotypt for en mand. Det kunne være en skorstensfejer, en håndværker eller noget andet. Det kræver ikke så meget at finde et sjovt kostume.

Retro

Det er altid sjovt at gå lidt tilbage i tiden, når man klæder sig ud. Det kan jo i princippet være så langt tilbage, man ønsker det. Mange er vilde med at klæde sig ud som noget fra det vilde vesten. Det kan være en indianer eller cowboy, som selvfølgelig er meget klassisk.

Ellers kan man tænke i at være sørøver. Det er altid supersjovt, men det er heller ikke ret besværligt. Det kræver bare en sjov hat, en klat for øjet og lidt maling. Det gør det nemt at have gjort noget ud af sig selv til festen.