3 støvler alle kvinder bør kende

Til dagligt går langt de fleste kvinder i sneakers. Den lille, sporty sko har sat sig som den suverænt mest populære sko, men er det virkelig den skotype, der komplimenterer dit outfit bedst?

 

Støvler til kvinder er modebranchens hittebarn, som føler sig efterladt ovre i hjørnet. Men støvler er ikke bare støvler. Der er nemlig et hav af stilsikre modeller, der garanteret også passer perfekt til dig.

 

Fælles for støvler er, at de holder fødderne varme hele året rundt. Derudover er det slidstærke. Du kan derfor nemt retfærdiggøre for dig selv at købe et par støvler, da de holder i mange år.

 

Cowboystøvler

Hvad der måske starter som en sjov souvenir fra USA kan ende med at blive en fast del af din hverdagsgarderobe. Cowboystøvler passer nemlig den moderne kvinde perfekt, da de er selvsikre og gode at gå i.

 

Match dine cowboystøvler med alt fra afrevne jeans shorts, til korte kjoler. Et country-look, gør sig også godt uden for ridebanen.

 

Doctor Martens

Stilikonet fra 80’erne lever i bedste velgående på den danske modescene. Doctor Martens sorte støvler med gule sting er noget enhver kan kende fra kilometers afstand. Skoen er perfekt til det evige ungdomsoprør, der for nogle mennesker bare aldrig stopper.

 

Match støvlen med stramme jeans og en løstsiddende skjorte.

 

Bamsestøvler

Fra 80’erne hopper vi direkte over 10’erne. Bamsestøvler slog sig hurtigt op på deres nuttede og bamsede udseende, som stod i kontrast til den nye generation af hård rap og technomusik.

 

Bamsestøvler gør sig rigtig godt med tøj, der ligesom støvlen selv har et lidt nusset og hyggeligt udseende. Det kunne for eksempel være en hoodie og sweat pants.

 

Modsat mange andre støvler, der er vandafvisende, suger bamsestøvler vand som en tørstig elefant. Sørg derfor for at bruge dem i tørvejr.