Badedragter – et must året rundt

Når turen går til svømmehal eller strand, så har enhver pige eller kvinde brug for en badedragt, og der er usigeligt meget at vælge mellem, men at vælge den rette er ikke noget der heldigvis behøver at tage lang tid, eller koste en formue, selv om der er et stort udvalg.

Badedragter – ens formål, forskellig udformning

Om du er på jagt efter en ny badedragt, fordi din gamle er lidt for gammel og lidt for slidt, eller om det bare er fordi der skal noget helt nyt og frisk til, så er badedragter ikke bare en standardvare man langer over disken, jeg kan nævne et par varianter der stikker ud:

  1. Badedragter med skørter, en lidt nyere variant – ret populær blandt kvinder med former, af den årsag at den kan skjule baller og lår, hvis man synes det bør skjules
  2. Badedragter der slanker, det lyder utroligt, men det findes faktisk i praksis, det er en dragt der strammer lidt op de rigtige steder, og støtter andre steder, således at figuren bliver mere ”strømlinet”
  3. Badedragter med ben, har lidt samme funktion som med skørter, den skjuler lidt mere, i stedet for det traditionelle V ved hoften.
  4. Gravid og badedragter, det kan godt være man vokser om maven hen mod termin, men er det noget der skal hindre i at man kan komme en tur i vandet, denne type er lidt større omkring mave og bryster, for at kunne holde tingene på plads.
  5. UV badedragter, beskytter mod solens stråler, uanset om man er ved vestkysten eller længere sydpå hvor solen stikker lidt ekstra, så er denne type god, for ekstra beskyttelse, om man bruger solcreme eller ej.

Badedragter, hvilken størrelse?

De kommer i alle mulige størrelser, og lige som med al anden beklædning, så er det vigtigt man vælger den rigtige. Men for det ikke skal være løgn, så kommer hvert enkelt mærke med sine egne mål for størrelsen, hvilket skaber noget af en udfordring, for du kan ikke bare bruge din eksisterende badedragt som reference.

Så vær ekstra nidkær når du vælger din næste badedragt.