Boldbassin som en del af indretningen på børneværelset

Når dit barns værelse skal indrettes så prøv at indrette værelset med legetøj som fx et boldbassin. Boldbassinet kommer til at give meget mere glæde, af det står fremme i stedet for, at det ligge inde i skabet. Når boldbassinet står fremme kommer barnet til at lege mere det. Når et værelse er indrettet med legetøj, giver det gæster en invitation til at komme ind og lege.

 

Dit barn vil med sikkerhed være stolt over sit seje indrettet værelse, og vennerne vil med garanti, også synes det er sejt. Dit barn og hans/hendes venner vil kunne få mange timers leg i det lille med sjove boldbassin. Vis barnet vil prøve noget andet, kan boldene nemt skiftes ud med puder og et tæppe, som ville tranfomere boldbassinet om til en hyggelig hule.

 

Indret dit barns værelse med boldbassin

 

Ved at gøre boldbassinet nemt tilgængeligt for børn på deres værelse forøger det deres lyst til at lege med det. Det er heller ikke sjovt at have overfyldte skabe, derfor er det en win-win situation at lade barnets legetøj blive en del af indretningen. Når legetøjet står fremme får børn mere lyst til at lege med deres legetøj, men en leg kan også vare i længere tid.

 

Nemt tilgængelig: Ved at tage barnets boldbassin med i indretningen kommer boldbassinet hele tiden vil være nemt tilgængeligt for dit barn. Der vil heller ikke gå lang tid med at finde det frem og sætte op. Det vil stå klar til barnet hele tiden. Alle kender den følelse, når man køber legetøj, men barnet bare ikke får det brugt. Ved at lade bassin stå fremme hele tiden begynder dit barn automatisk brugt det mere og mere. Barnet har på den måde også mulighed for at invitere familien ind til en hurtig leg.

 

Personligt præg: Ved at lade boldt bassinet indgå i værelsets indretningen kan det give værelset et personligt præg. Værelset byder på leg, lige så snart man træder ind af døren fordi at legetøjet, i dette tilfælde bold bassinet, står fremme. Man får mere lyst til at lege med sine ting når de står fremme, og sådan har gæster det også. Når boldbassinet står fremme lægger det op til en hurtig leg med boldene.

 

Slip af med fyldte skabe: Det med at have overfyldte skabe er aldrig sjovt. Lad legetøjet stå fremme i stedet for at gemme det væk inde i skabet. Hvis legetøj altid skal ryddes op efter leg, og aldrig kan stå fremme, kan det fjerne børns lyst til at lege med det. Derfor er det vigtigt, at noget legetøj får lov til at stå fremme, så en leg kan fortsætte i længere tid.

 

Barnets venner vil med sikkerhed elske det

Alle der træder ind på barnets værelse, vil straks have lyst til at lege.

Boldbassinet vil især være et hit hos barnets venner. Med et boldbassin er der uendelige legemuligheder. Der kan fx leges bold-krig, de bløde plastik bolde, vil ikke, gøre skade på et barn, hvis de skulle blive ramt i ansigtet.

Dit barn vil helt sikkert være rigtig stolt over at have et boldbassin på børneværelset. Alle kan lege i et boldbassin, så om det er bedstemor eller barnets 2-årige kusine, er boldbassinet både sikkeret og sjovt. Hvis barnet og vennerne er blevet trætte af boldene og vil lege noget andet, så kan boldbassinet nemt transformeres. Ved at tage boldene ud af bassinet og lægge et par puder ned i bassinet samt et tæppe over er en hyggelig hule. Hvis barnet skulle blive træt af boldbassinet i en periode, kan man nemt transformere det om. Hvis barnet ønsker et større boldbassin, kunne en ide være at tage boldene med ud på trampolinen.