Tidens trends i indretning for børn og forældre

Der er to typer af nybagte forældre – der er dem, som læser alle de bøger og undersøger alle de blogs, de kan for at blive klar. De skal være sikre på, at de har styr på både alt det praktiske, men også på tidens største trends, så de ikke går glip af noget.

Så er der de forældre, der enten er så langt væk i graviditets- eller babyboblen, at de helt har glemt hvordan en mobil fungerer og ikke kan huske, hvornår de sidst åbnede en bog.

Hvad enten du er en den ene eller den anden type, har du fundet frem til denne tekst, og det betyder nok, at du skal læse med lidt videre og blive klogere på nogle af tidens trends til børnefamilier.

Til babyen

En af de helt store til en baby er slyngevuggen! Her kan selv helt nyfødte babyer ligge trygt og sove, mens du holder dem i bevægelse ved at vugge. Du kan gøre det endnu nemmere ved også at skaffe en vuggemotor, som kan vugge slyngen for dig, og du får på den måde to frie hænder – det er der ikke mange, der kan hævde at have haft under deres barsel.

Til forældrene

Hvis jeg siger småbørnsforældre, hvad siger du så? Det kunne passende være noget i tvivl med udmattelse, træthed, ømhed, frustration og en stor portion af ubegrænset lykke og kærlighed.

Altså, de fleste af disse tilstande kan være svære at hamle op med, men lige den med ømheden kan vi tage fat i. Har du overvejet at købe en massagestol? I længden er det en klart bedre investering end at skulle til massør i tide og utide – hvilket for resten ikke er noget, du får tid til de første mange måneder med en nyfødt. Bedre at slappe af derhjemme i din egen massagestol!