Det skal du give din mand i julegave

Der er ingen tvivl om, at det kan være rigtig svært at købe julegaver til dine nærmeste. Du vil jo gerne finde på noget, der overrasker dem, men som samtidig gør dem glade. Samtidig vil du gerne finde på noget med en vis portion personlighed og kreativitet.

Det er specielt svært at finde på den helt rette gave til din mand, for ham vil du især gerne imponere med en god gave. Her får du noget inspiration, hvis du er løbet tør for gaveidéer.

Giv ham en sjov gadget

Er din mand typen, der er glad for nye og sjove gadgets? Der er altid nogle nye gadgets på markedet, som han kan teste af. Derfor er det oplagt at overraske ham med sådan en, hvis han elsker sådan noget.

Gadgets er dog en meget bred betegnelse, for det kan du finde inden for alle mulige områder. Det kan være alt fra et spionkamera eller et engangskamera til en elektrisk p-skive eller en nøglefinder med bluetooth.

Det er din opgave at finde en gadget, som din mand vil elske at teste.

Find på en oplevelse for dig og ham

Når du skal give en gave til lige netop din mand, er det også oplagt at give ham en oplevelse, som du og ham skal opleve i fællesskab. På den måde får han nemlig ikke blot en god oplevelse, men også nogle gode minder sammen med dig, som han kan tænke tilbage på i lang tid efter.

En oplevelsesgave er et forholdsvis nemt valg, når du er tom for gaveidéer, men det betyder ikke, at det er en dårlig gave. Du har nemlig mulighed for at tilpasse en oplevelsesgave til lige netop den person, du skal give den til.

Du skal finde på en oplevelse, som din mand vil synes, er rigtig fed. En oplevelsesgave kan f.eks. være:

  • en lærerig tur til ølsmagning

  • en afslappende tur i spa

  • en smuk tur i en luftballon

  • en weekendtur til en storby

  • en sjov dag med gokart

Der findes så mange forskellige ting, så du kan sagtens finde noget, der falder lige i din mands smag.

Lav en personlig og kreativ gavekurv

Når du skal finde på en god gave, behøver det ikke at betyde, at den skal være dyr. I virkeligheden handler det mere om den tanke, der ligger bag den gave, du giver. Derfor kan du f.eks. vælge at lave en personlig og kreativ gavekurv. Det gør du ved at finde en fin kurv eller æske, som du kan fylde op med alle din mands favoritter.

Når du giver sådan en gave, kan du vise ham, at du kender ham rigtig godt. Du kan fylde den med hans favoritslik, vin, chokolade, krydderier, olier, øl, hårprodukter m.m. Der er ingen grænser for, hvad du kan fylde i. Det handler bare om, at det skal være nogle ting, som han rigtig godt kan lide.

Kurven kan du altid pakke fint ind med cellofanpapir og bånd.