En uforglemmelig tøseaften

Er det blevet tid til at mødes med veninderne, til den helt store aften? I har måske fået kæresten til at passe børnene, eller til at gå den tidlige morgentur med hunden. Weekenden er kommet, og du glæder dig rigtig meget til at ses med dine savnede veninder. Men hvad skal i lave, hvad skal i drikke og hvad skal i spise? I artikel herunder kan du finde inspiration til den perfekte aften med veninderne. 

 

En passende menu 

For at få mest mulig ud af din aften med veninderne, kan du med stor fordel gøre brug af catering. På denne måde vil du slippe for besværet med at handle ind, lave mad og oprydning efterfølgende. Ved at vælge mad ud af huset, behøver du ikke tænke på hvilken menu, du selv skal sammensætte. Du kan ofte vælge mellem flere menuer hos cateringfirmaet. Det kan være alt fra tapas, som i kan sidde og hygge med i mange timer, eller en klassisk tre-retters. 

 

De perfekte drinks 

Nu når børnene alligevel bliver passet, og hunden luftet, hvorfor så ikke tage en drink eller to? Men hvilke? Skal det være den lyserøde klassiker fra Sex And The City, en Cosmopolitan? I her kan eventuelt dyppe glassene i limejuice og efterfølgende i sukker. Det vil give jeres cocktails et meget festlig udtryk. Fra en klassisker til en anden, nemlig Strawberry Daiquiri. En drink, som falder i de flestes smag. Med vodka, cointreau og jordbær, er det den perfekte kombi på en drink til en aften med veninderne. I kan også forsøge jer med en mojito og blot tilføje jordbærpuré, så vil det en oplagt drink at servere i et selskab. 

 

Festlege 

Snakken går sikkert uden problemer. Og i løbet af aften, vil der sikkert blive vendt mange forskellige emner, men snakken til side, nu skal der spilles. En god selskabsleg går man aldrig galt i byen med. I de senere år er musikquizzen blevet mere udbredt, som en selskabsleg, og er endda en rigtig sjov selskabsleg. I får her muligheden for at konkurrere lidt mod hinanden, synge med på gamle sange og grine. En anden mulighed, som i helt sikkert vil finde vældig morsom, er en quiz om jer selv. Find sammen i par og skriv ti små historier ned fra jeres tid sammen, og lad så de andre gætte, hvem, hvad og hvor. På denne måde vil i både huske på gode tider og jeres venskab.