Et hjem med stil

Home

Som kvinden i huset vil man gerne have styr på sine ting. Det betyder også, at det er fedt at føle, at man virkelig har et hjem med masser af stil. Det er dog langt fra noget, som kommer dumpende ned fra himlen. Det handler nemlig om både at have sans for detaljen og det store billede. Det er svært at sige, hvad der egentlig er vigtigst. Nedenfor kan du få nogle bud på, hvordan du husker begge dele.

Detaljen

Du kan nok godt genkende det der hjem, hvor man siger “wow”, når man træder ind i det. Måske er det faktisk svært at sætte en bestemt finger på, hvad der er så godt. Det er bare som om, der er tænkt over det hele. Det kan ofte skyldes, at der virkelig er blevet kræset for detaljen. Detaljerne er nemlig de ting, man ikke rigtig tænker over har betydning.

Det kan være, der ligger en sjov og lækker oplukker på bordet i entréen. Måske hænger der et maleri, man ikke rigtigt kan sætte ord på. Det kan også være, man har sat møblerne på en måde, som lige er lidt federe end det normale. Det kan være de små ting, som gør den store forskel.

Når du skal kæle for detaljen, skal du bruge tid. Du skal tage dig tiden til at gå rundt og mærke efter, hvad der er brug for i hjemmet. Måske mangler der noget et bestemt sted. Måske synes du, at der er for mange ting på for lidt plads. Forsøg at mærke efter, hvad der behov for at gøre noget ved. Det kan i sidste ende være med til at gøre dit hjem mere unikt.

Det store billede

Selvom detaljerne er vigtige, så betyder de ikke alt. Detaljer kan sætte prikken over i’et, men de kan ikke gøre det alene. Derfor må man også have en form for sans for det store, samlede billede. Det vil sige, hvordan tingene passer sammen, og hvordan de kan blive endnu bedre.

Det er langt fra alle, som har en naturlig sans for den slags. Nogle har meget svært ved at sætte ting sammen, når det kommer til indretning. Her kan man altid søge en masse inspiration på boligblogs eller i magasiner. Måske skal man ikke direkte kopiere de ting, man ser. Det kan dog være en nem og god måde at få inspiration til nogle gode justeringer i hjemmet.