Fornyelse af garderoben

Fashionable clothes in a boutique store in London.

Selvom vi allerede er midt i december, så er det en kold tid vi går i møde i det nye år. En tid, hvor hjemmesko er kærkomne og kjoler en smule malplacerede. Eller hvad? I denne tid kan det være rart med lidt nyt. Julen og det nye år banker på døren, og uden at overforbruge kan en forøgelse af garderoben være helt perfekt. Det er en god ting at investere i nogle varer, der ellers ikke er at finde i ens klædeskab, da det udvider mulighederne for sammensætning af tøjet i hverdagen, og i den grad fornyer.

Hjemmesko eller ny kjole

En nümph kjole kyndall eller halfinger hjemmesko er to fremragende bud på to perfekte nye tilføjelser til ens klædeskab man kan gøre sig i denne tid. Hjemmeskoene af uld er perfekte til at holde varmen om fødderne på det kolde gulv. Uldet tilpasser sig kroppen, og regulerer varmen, så de er perfekte, hvis man er lige så lidt fan af at have alt for varme fødder, som alt for kolde.

Styling af kjole til vinterbrug

En kjole kan virke malplaceret i den kolde tid. Den lægger op til bare ben, og med de klare farver lægger den desuden op til sommerhygge og solskin. Sådan behøver det dog ikke at være. En farverig kjole kan være perfekt i den mørke tid, hvor sort, grå og brun ellers dominerer. For at holde varmen med kjolen på kan man benytte sig af nogle gode vinterstrømpebukser og en uldundertrøje til at have inden under. Man kan desuden gøre kjolen mere afslappet ved at tage et par bukser på under i stedet. Derudover kan man tage en sweater over kjolen, f.eks. en med v-hals, der viser kraven på kjolen frem. Kun fantasien sætter grænser for, hvordan man kan bruge en kjole om vinteren, og det er en let måde, at personliggøre sin stil på.