Gå på sommerudsalg i de danske internetbutikker

Som med alle andre årstider, så er sommerens komme ensbetydende med gode tilbud hos stort set alle butikker; fysiske, som net baserede. Sommerudsalg står der printet overalt, og der er ofte gode penge at spare på alt fra sidste vinters sæsonvarer til helt nye varer, der følger de nyeste modetendenser. Det er med andre ord en kærkommen lejlighed til at få nyt tøj til garderoben uden at bruge en formue, og derfor kan det virkelig betale sig at have øjne og ører på stilke, når man går på opdagelse i butikkernes sommerudsalg.

Vælg en generel kategori og sorter det uinteressante fra

Noget af det sværeste, når man først er fanget i sommerudsalget, er at holde styr på, hvilke modeller man egentlig synes om. Man kan nemt vælge 30-50 stykker tøj ud, som man finder interessant, men det er trods alt de færreste, der har råd til at købe så meget tøj på én gang. Derfor kan det være en rigtig god idé at tage det kategori for kategori og sortere alt det uinteressante fra ved hjælp af søgefunktionerne.

Når de uinteressante farver, modeller eller mærker er frasorteret, så kan man lave en mere finkæmmet undersøgelse, hvor man udvælger 4-5 modeller, som man bedst kan lide. Dermed får man en overskuelig liste for hver kategori, hvorfra man kan vælge sine absolutte favoritter, der kan lægges i kurven. Nogle hjemmesider er opbygget mere overskueligt end andre, og hvis man leder efter nyt tøj til kvinder og børn, kan man med fordel klikke ind på Mollyogmy.dk.

Husk at tjekke prisen andre steder

Bare fordi, butikkerne kalder nogle priser for tilbudspriser, så er det ikke nødvendigvis helt retvisende. Man skal huske på, at det blot kan være en tilbudspris i forhold til webshoppens normale pris – men at denne pris stadig kan være højere end normalprisen andre steder. Derfor skal man altid huske at tjekke prisen på ens modetøj andre steder, inden man blindt slår til i butikkernes sommerudsalg.

Hvis man f.eks. har fundet de helt perfekte bukser, som man bare er nødt til at eje, så kan det være en god idé at tjekke en 2-3 andre webshops, der har bukserne på lager. Dermed får man et hurtigt indblik i, hvorvidt den specifikke model bliver solgt billigere andetsteds.

Herudover kan man altid forsøge at bruge en prissammenligningsside til at holde butikkerne op mod hinanden. Dette kan dog være svært, når der er tale om specifikke modeller indenfor tøj, da der er utallige forskellige modeller indenfor den samme model. Dette forvirrer ofte sammenligningssiderne, og derfor er det ofte bedre bare at tjekke det hos forskellige webshops på egen hånd.

Den korte guide til de gode tilbud:

  • Udvælg en kort liste med de mest ønskede modeller.

  • Husk at tjekke priserne hos andre webshops inden køb.

  • Lad dig ikke narre af falske tilbud – tjek normalprisen andre steder.

  • Forsøg at begrænse dig, hvis dit budget er begrænset.