Gør klar til de kolde måneder med den perfekte børnehue

Når efteråret og vinteren rammer Danmark, så er det tid til at finde det varme overtøj frem. Det gælder voksne såvel som børn, men særligt børn har brug for ekstra hjælp til at holde varmen.

Det gælder specielt hovedet, der er særligt udsat, og kan være svært at holde varmt. Her er det nødvendigt med en hue – og garanteret mere end én, så der er noget at skifte med, skulle den ene blive beskidt eller forsvinde.

Hav noget at vælge imellem

Det kan være nemmere at overbevise sit barn om at tage det varme tøj på, hvis de har forskellige valgmuligheder. Ligesom os selv, så kan det være forskelligt, hvad de er i humør til.

Du kan finde en hue med figurer eller motiver de elsker, en hue i deres yndlingsfarver, eller en hue i en sjov facon. Det er også oplagt at have forskellige typer huer, så der er noget til al slags vejr. Det kunne være en elefanthue til børn, et pandebånd, en almindelig hue eller noget helt fjerde.

Lav en hue selv

Hvis du står og mangler en hobby, eller kender en der er god til at strikke, så er en hjemmelavet hue et oplagt valg. En hjemmelavet hue eller elefanthue til børn giver masser af muligheder for at være kreativ, og få skabt en hue, der passer perfekt til det individuelle barn.

De kan selv være med til at vælge farver, form og materialer til huen. På den måde er du sikker på, at du har en hue, som de har lyst til at tage på. Plus, hvis du selv kan strikke, så er det nemt at opdatere det hjemlige sortiment, når barnet vokser fra en hue.

Får I flere børn, så kan huerne med rette genbruges igen – hvis ikke de altså når at blive slidt op af glade børn i naturen.