Hvordan vælger du det rigtige gulv?

Det kan være en stor beslutning når der skal vælges nye gulve til boligen. Det er vigtigt at man får et gulv der passer til ens forventninger og også passer til det formål det skal bruges til.

De fleste har en forestilling om, hvilket gulv eller gulvtype de går efter, men det er vigtigt at man får den rigtige vejledning, så man har de bedste forudsætninger for at vælge det rigtige gulv.

Hos FlotteGulve.dk har de et stort udvalg af alle typer gulve, og deres personale vil altid gerne hjælpe med at rådgive, så man kommer helt rigtig fra start.

Gulve til forskellige rum

Hvad enten du ønsker ens gulve i hele huset, eller ønsker forskellige slags gulve, er det vigtigt at gulvet passer til de rum de lægges i.

Køkken:

I køkkenet er der ofte meget aktivitet, da det mange gange er samlingsstedet for familien og gæster.

De fleste vælger et rengøringsvenligt materiale, da der ofte bliver spildt på gulvet og her skal det være nemt og hurtigt at rengøre.

Klinker, vinyler og laminatgulve er de typer gulve der anvendes mest i køkkenet, men man kan sagtens anvende andre gulvtyper, blot man har overvejet at kan kræve lidt ekstra med rengøring og vedligeholdelse. Hos FlotteGulve.dk har de et stort udvalg at gulve til køkkenet.

Stuen:

Stuen er stedet for hygge og afslapning, og det må også gerne afspejles i gulvet. Trægulve er meget populære i stuer, da mange godt kan lide det udseende og naturlige der er i et trægulv.

Nogle vælger også at køre klinker i hele huset for at det skal være ens i hele huset, og så lægger man løse tæpper i stuen for at skabe varme og hygge.

Badeværelset:

På badeværelset vælger de fleste klinker, da klinker både kan tåle vand, varme og kulde. Ved klinker skal du ikke tænke på noget udover de daglige rengøringer.

Ønsker du vejledning til dit nye badeværelsesgulv, så kan FlotteGulve.dk helt sikket være behjælpelige.