Indret dit hjem med brugskunst

Indretning er alt andet end let for et flertal af verdens befolkning. Det er derimod en vanskelig og kompleks ting, som man alligevel bliver nødt til at forholde sig til før eller siden. Måske er mange af os bare ikke særligt stilbevidste, eller også er vi for bevidste om, hvad vi vil have.

Gør nytte af dine pyntegenstande

Udover det faktum, at indretningen kommer an på stil og udseende, kræver det også et vist øje for praktiskhed. Du kan sagtens finde en masse pyntegenstande, som ikke kan benyttes til andet end at pynte i vinduet. Tilføj unikt og rustikt brugskunst fra Ib Laursen i dit hjem, hvis du søger efter en indretning, der minder lidt om den hjemme hos dine bedsteforældre mikset med en moderne stilart. Det er yderst populært i dagens Danmark med brugskunst som den fra Ib Laursen, da det samtidig med at være nyttigt og smukt også indkapsler en konstant hyggelig atmosfære med sit kantede, men samtidig bløde, design.

En finurlig håndtering af indretning er til tider det bedste

Med Ib Laursen på hylderne, bordene og på gulvet får du aftegnet din stil godt og grundigt for udefrakommende. De vil måske endda fascineres af din sans for indretning, hvilket de i mindre grad vil, hvis blot du vælger de samme pyntegenstande som alle andre. Ib Laursen viger nemlig fra det ellers meget typiske og minimalistiske udtryk med sin retro-agtige udtryksform. Han har før designet succesfulde kollektioner såsom Myntekollektionen, der består af service. Også i den kollektion har han formået at omdanne det diffuse og retro til noget, der i fysisk form kan benyttes af mennesker i hverdagen. Din indretning vil med Ib Laursens værker fremstå klar, stilistisk, retro, gennemtænkt og personlig. De færreste vil have præcis de samme genstande, hvilket vil være med til at øge følelsen af hjemlighed.