Lækkert undertøj til kvinder – for din egen skyld

Det er et genkendeligt scenarie; du har lige købt nyt, smart undertøj med lækre blondekanter, som jovist nok kradser lidt uheldige steder, men til gengæld ser hammerflot ud. Du har iført dig førnævnte sæt undertøj til en speciel begivenhed, og kan ikke vente med at overraske din heldige partner – men når tiden kommer, lægger de ikke engang mærke til det! Du nævner henkastet selv, om de ikke har lagt mærke til noget nyt, men de svarer blot; jeg kan jo egentlig bedre lide dig uden noget på!

Okay, point taken! Undertøjet er aldrig til for din partners skyld men derimod din egen. Så hvorfor ikke gå efter lækker kvalitet frem for alt, når du shopper undertøj til kvinder?

En passende pasform

Mange af os kan sidde fast i en idé om, hvilken størrelse vores trusser burde have, eller ikke have overvejet en ny størrelse de sidste ti år med det resultat, at vores trusser gnaver og sidder ubehageligt.

Selvom tanken er ganske relaterbar, gør du dig selv en bjørnetjeneste, når du ikke køber dit undertøj i den rigtige størrelse. Når først du har fundet din størrelse på både BH og trusser, vil du også opleve at undertøjet er langt mere flatterende og rent faktisk gør noget godt for din krop.

Ud med blonderne og ind med de elastiske bomuldstrusser!

Trusser, som du kan ånde i og som rent faktisk føles behagelige at have på? Jatak og jatak!

Gør dig selv den tjeneste at shop efter komfort og kvalitet frem for udtryk. Miljøet i dit underliv vil også takke dig for dette, for det er meget bedre med åndbare trusser i bomuld, end de smarte i kunststof, når du skal have din krops generelle velvære i mente.

Når først du har prøvet undertøj til kvinder, der rent faktisk er godt for dig, kommer du ikke til at se dig tilbage.