Sådan tilføjer du kant til dine outfits

Det sker tit, at man kommer til at gå meget i det samme tøj. Det bliver desværre lidt kedeligt i længden, og man kan have brug for at tilføje sine outfits lidt krydderi en gang imellem.

Hvis du sidder lidt fast i mode-møllen, og ikke rigtig ved, hvad du kan gøre, for at give dine outfits et tiltrængt twist, kan du kigge med her, hvor du får et par gode råd.

 

Gå med flere smykker i hverdagen

 

Det er supernemt at tage lidt flere smykker på, og det komplimenterer næsten alt tøj, at style dem med lidt guld eller sølv. Hvis du ikke har så mange smykker, er det en god idé at skaffe dig nogle sande klassikere inden for smykke universet. Det er for eksempel vigtigt, at du har flere forskellige ringe. Det kan se rigtig flot ud at have mange ringe på samme hånd. Derudover bør du have et par smukke ear cuffs. Ear cuffs går virkelig til alle outfits og er derfor et klart must.

 

Flere farver

 

Du har sikkert en sweater eller et par farverige tasker, som aldrig rigtig vinder, når du skal finde tøj om morgenen. Det er en skam, for dit farverige tøj kan virkelig vække din garderobe. Du behøver ikke gå med meget prangende farver hele tiden – bare en gang i mellem. Det handler jo også om at komme lidt ud af sin komfort-zone, når det gælder mode. Ja, det er lidt upopulært at sige, fordi mange mener, at tøjet bare skal få en til at føle sig tilpas. Men jeg vil gerne argumentere for, at det en gang imellem også skal være lidt en grænse der skal overskrides. Du ved jo ikke, om det ender med at blive en kæmpe succes, når dagen er omme.