Skab en hyggekrog perfekt til en filmaften og flødekarameller

Drømmer du om et hjem, som indbyder til en rigtig hyggeaften sammen med dine nærmeste?

Det kan være, at der allerede er mange hyggeelementer i din stue, men måske du lige mangler det sidste, før det er perfekt? Måske har du bare haft for lidt fokus på det på det sidste, fordi du har haft travlt med hverdagen og arbejdslivet, men nu er det på tide. Her får du tips til at indrette en hyggekrog til en aften med venner, fredagsslik og en god film.

Lidt hyggelige elementer i sofaen

Måske du ikke har tænkt over det, men hvis du har en meget stilren sofa, kan det godt give mindre anledning til, at man lige lægger sig mere afslappet ned. Blødgør din sofakrog med flere puder og topper, som kan give mere anledning til, at man har lyst til at hygge sig med nogle flødekarameller og en god snak.

Hvis det er lyst udenfor, kan du få fat på nogle rullegardiner, som kan gøre det mere hyggeligt. Skab hyggebelysning med små stearinlys eller skæret fra en standerlampe, som kan tilføje lidt stemning i aftenens mørke.

Få styr på fredagsguf

Hvis du er i snack-humør, så er sofabordet det helt oplagte sted at anrette en mindre buffet af slik til enhver smag – lige fra forskellige karameller til popcorn. Du kan også skære noget frugt ud, hvis du mere er til det.

Nogle hyggelige filmaftener

Det kan være en god idé at sætte dig ned og finde ud af, hvilke film du har lyst til at se. Måske har du nogle dvd’er liggende, det er længe siden, du har set, eller måske skal du gå ombord på diverse streamingstjenester. Inddrag din familie i valget, så kan I sidde og hygge jer til en god film og proppe jer med flødekarameller.