Tid til ny garderobe?

Dette indhold er sponsoreret. 

De fleste kvinder kan sikkert nikke genkendende til, at nogle gange er det bare på tide at skifte garderobe. Hver gang du åbner skabet, er det kun tøj, du bestemt ikke har lyst til at tage på, der møder dig. Det er en følelse af frustration, der rammer dig, og du hader pludselig alt det tøj, du nogensinde har købt. Du bliver træt af din egen stil, og du synes ikke, at noget tøj sidder godt på din krop. Du undrer dig over, hvordan du dog nogensinde kunne finde på at købe et par bukser i den farve, og som sidder på den måde. Du forstår ikke, hvorfor du i sin tid syntes, at den skjorte sad så bragende godt på dig. Hvis du kan nikke genkendende til disse ting lige nu, er det vist i den grad på tide at skifte garderoben ud. Se 2 Biz’ store udvalg lige her, og lad dig inspirere. 

 

Problemer med hvor du skal shoppe?

Det er ikke en dans på roser at shoppe. Selvom mange mænd tror, at os kvinder kun gør det for vores fornøjelse, kan det lige så vel være forbundet med en masse frustrationer. Du leder efter et helt bestemt item, men du kan ikke finde det i nogle af dine sædvanlige butikker. Det kan også være, at du er typen der bare altid har haft svært ved at finde frem til dine yndlingsbutikker. Du går måske i virkeligheden altid og undrer dig over, hvordan det kan være så nemt for nogle kvinder at finde alt det flotte tøj. Du er ikke en inkarneret shopper, og du kender ikke alle de gode steder. Det er her en god ide, at spørge rundt, hvor folk, du synes klæder sig rigtig smart, køber alt deres tøj henne. Du kan både spørge dine gode veninder, men lige så vel kan du spørge folk du kender mindre godt. Det er altid en god ide at lade sig inspirere af andre. 

 

Problemer med hvad for noget tøj der passer til dig? 

Et andet problem der kan ramme mange af os kvinder er, at vi ikke synes at noget tøj passer til netop vores facon. Jeg har for korte ben til kassebukser. Jeg har for brede skuldre til blazere med skulderpuder. Jeg har for bred en talje til at gå med højtaljet. Jeg er for høj til at gå med sko med hæl. Det er nogle gange meget nemmere at finde alle de ting, du ikke kan gå i, end at finde de ting, der passer til dig. Her må den første regel være, at du skal lade vær med at være så pokkers selvkritisk. Der er sikkert mange af alle disse ting, som klæder dig meget bedre, end du selv tror. Derudover er det igen en god ide at spørge folk om råd. For eksempel gode veninder hvor du ved, at de vil fortælle dig sandheden. Nogle gange har vores veninder et bedre billede af os, end vi selv har, og det skal vi lære at vende til en fordel. Hvis din veninde siger, at du ser godt ud i den nederdel, så lyt til hende og køb den!