Tips til dig, som skal finde den rigtige BH

Er det ved at være på tide at kigge undertøjsskuffen igennem og skifte dine gamle bh’er ud med nogen, du glæder dig til at indfavne din krop med? Læs her en miniguide til at finde den helt rigtige BH.

Vælg den rigtige størrelse og støtte

Først og fremmest kan det være vigtigt at finde ud af, hvilken størrelse BH’en skal have. Måske har din bryststørrelse ændret sig siden sidst f.eks. hvis du har fået en brystforstørrelse med implantater – eller hvis du overvejer en brystforstørrelse med implantater. Hvis du overvejer dette, så tænk dig godt om, før du beslutter dig for en skønhedsoperation. Hvis du gerne vil have fremhævet dine bryster, så kan du nemlig få BH’er med push-up i stedet for en brystforstørrelse med implantater.

Er du ved at fare vild i størrelserne, så kan du i undertøjsforretningerne blive målt og guidet til at finde den rigtige størrelse. Du kan også finde målebåndet frem derhjemme og følge en størrelsesguide fra nettet.

Der er forskel på, hvordan de støtter. Find en, du føler dig godt tilpas i. Udvalget byder på med og uden bøjle, push-up og nogle, der egner sig særligt til sport.

Vælg blandt flotte designs

Når størrelsen er på plads, så er næste skridt, hvordan den skal se ud. Der er mange designs. Er du til blonder, søde mønstre eller noget helt andet?

Der er måske forskel på, om du leder efter en BH, du skal bruge til specielle anledninger f.eks. i forbindelse med en date, eller du søger en til hverdagsbrug.

Til hverdag kan du gå efter neutrale farver i et glat design, så den sidder pænt under din bluse. Tip: Hvis du søger efter en, der ikke er så synlig under en hvid top, kan du gå efter en beige eller nude farve.