Vil du gerne ændre din tøjstil?

Som kvinde er ved du, at der er findes utrolig mange forskellige og komplekse tøjstile i gadebilledet og i den overvældende modeverden.

Det betyder også, at der er utrolig mange tøjstile at vælge imellem for dig. Hvis du har et ønske om at ændre i din tøjstil, men sidder fast i, hvordan du skal gribe det an, skal du blot læse med her.

Du får nemlig nogle gode råd og et par ting du kan overveje i dit projekt med at finde en ny tøjstil til dig selv. Det bliver spændende!

Kig på den garderobe du allerede har

Tag et kig på din garderobe og se, hvilket slags tøj du normalt går med. Er det afslappet tøj, eller foretrækker du mere formelt tøj? Du skal også kigge på, om der er et mønster i valget af farve på dit tøj. Er der nogle enkelte styles, som du går meget mere med end andre?

Du er nemlig nødt til at kende din nuværende stil, for at kunne ændre den!

Hvad føler du dig flottest i?

Når du skal vælge din nye stil, er det vigtigste faktisk at kigge indad. Tænk over, hvornår du sidst har følt dig rigtig lækker og smuk i noget tøj.

Var det en bestemt kjole, et par særlige støvler eller en frisure, der gjorde det for dig? Dét skal du finde ud af, så du kan gentage succesen og tilføje flere lignende styles til din garderobe!

Få inspiration

Du må bruge det store internet til at finde inspiration. Der er mange steder online, hvor du kan købe smukt og unikt tøj – det handler bare om, at du skal finde disse internetsider! Der findes blandt andet marta du chateau, som er et mærke, der gør sig i elegante farver og smukke snit.