Voile: det perfekte stof til sommertøjet

Voile er et let, simpelt vævet stof, der normalt er produceret af 100 % bomuld eller af en bomuldsblanding. Voile har et højere antal tråde end de fleste bomuldsstoffer, hvilket resulterer i et silkeblødt stof. Det fine voile materiale er perfekt egnet til sommerkjoler, fordi det er let, åndbart og – afhængigt af farve – halvgennemsigtigt.

Voile kommer i en bred vifte af forskellige prints og et bredt udvalg af farver. Fra de evigt trendende mønstre med blomster og striber til geometriske mønstre og prikker. Alle de forskellige muligheder er hvad man kunne kalde ‘solskinsklare’ – klare til at blive forvandlede til flydende kjoler, tunikaer, nederdele, toppe, tørklæder og shorts. Stoffet voile af bomuld indfinder sig nemt på listen over de fem bedste stoffer egnet til sommerbeklædning.

Som mange andre lette stoffer, er voile stof ideelt til både forårs- og sommertøj. Voile udtrykket kommer fra det franske ord, der betyder ‘slør’. Når den er lavet af 100 % økologisk bomuld eller bomuld og hør blandet sammen, tillader den luft at passere igennem. Dette giver komfort selv på den mest varmeste dag.

Bomuldsvoile er det perfekte stof til afslappet tøj. Det er et af de bedste materialer til hverdagsbrug: Økologisk bomuld er trods alt hypoallergen, hvilket betyder, at det er et fantastisk stof hvis du har følsom hud. Bomuldsvoile med tryk er et vidunderligt valg til et statement-skabende outfit, uanset om du går efter en afslappet bluse eller en sommerkjole. Du kan vælge sæsonens farver for at holde dig på kanten af ​​mode, eller vælge din yndlingsnuance, f.eks. at slå dine øjne af.

Hos Skall Studio findes der alt fra bluser til bukser og de ebber af ren og simpel æstetik. Der findes også produkter i 100% økologisk bomuld. Alt tøjet er af høj kvalitet, så du kan bruge det år efter år. Få en ny sommerfavorit hos Skall studio. Der findes kjoler, skjorter, bluser, shorts, bukser, tørklæder og meget mere. Udforsk mærket og find noget der passer til dig.