3 gode råd til hårfjerning derhjemme

hårfjerning derhjemme

De fleste kvinder har nok hår uønsket hårvækst et sted på kroppe. Der findes mange metoder, man kan bruge for at fjerne den uønskede hårvækst, men du skal finde den metode, der fungerer bedst til dig.

Derfor kommer her 3 råd til, hvordan du kan fjerne hår derhjemme.

1.Fjern med voks

Hvis du vælger hårfjerning derhjemme, så kan det være, at du skal prøve at gøre det med voks. Det smarte ved at fjerne med voks er, at man tager hårene ved håroden, hvilket vil sige, at der går flere uger, før de kommer tilbage.

Det kan gøre en smule ondt at fjerne med voks, men det er ikke en smerte, der ikke er til at holde ud. Hvis du vælger at fjerne med voks derhjemme, så husk at du ikke skal putte voksen på et sted, hvor du har rifter eller solskader – for så oplever du en smerte, der måske ikke er til at holde ud!

2.Fjern med barbering

Hvis du vælger at fjerne dine hår med barbering, så kan det være en god idé altid at have en skraber klar i badet – for det er klart det smarteste sted at opbevare den.

Hvis du bruger engangsskrabere, så skal du huske jævnligt at skifte dem ud, så du ikke får irriteret hud. Man kan dog godt opleve, at huden bliver irriteret, selvom man bruger en helt ny skraber. Heldigvis fås der nogle cremer og salver, som kan hjælpe mod irriteret hud efter barbering – og de kan virkelig være alle pengene værd – særligt, hvis man lige har barberet bikinilinjen, fordi man skal til at ud og bade. Så kan det se noget så træls ud, hvis man har knopper omkring skridtet, og for nogle kan det endda betyde, at de bliver nødt til at droppe strandturen!

3.Fjern med hårfjerningscreme

Hvis du vælger at fjerne hår med hårfjerningscreme, så er det vigtigt, at du laver en allergitest på dig selv 24 inden, du skal til at fjerne hår. Der er nogle, der slår helt ud af hårfjerningscreme, og det kan jo godt være, at du er en af dem. Det smarte ved denne metode er, at det er helt smertefrit.

Du skal dog igen huske, at du ikke må bruge cremen et sted, hvor du har rifter eller solskader – for så bliver det ikke smertefrit. Ulempen ved denne metode er, at det kan lugte kemisk ved brug, men du kan lede efter en hårfjerningscreme, der er parfumeret!