Giv dit hår et sundt udtryk

At passe og pleje sit hår er vigtigt, hvis man vil sørge for at holde håret sundt. Usundt hår afslører sig selv meget nemt. Du vil opleve, at det spalter nemt, føles sjasket eller ser kedeligt ud. Der ligger en masse forfængelig glæde i det sunde hår, og din hovedbund vil være glad for, at du tager hånd om dig selv!

Har du brug for tips og tricks til at opnå sundt hår, så læs med her, hvor du får hjælp til tekniker!

Find de rette produkter til din hårtype

Der findes utrolig mange forskellige hårtyper, og for at behandle dit hår korrekt og godt, er du nødt til at vide, hvilken hårtype du har. Du bør nemlig lede efter professionelle hårprodukter, der er tilrettelagt netop din hårtype for at sikre dig den rette effekt.

Benytter du tit et krølle-, glattejern eller en hårtørrer, udsætter du dit hår for varme, der skader håret. Afhængig af din hårtype, vil du kunne benytte dig af lufttørring i stedet for at bruge en hårtørrer. Har du ikke lyst til at give afkald på dine apparater, bør du sørge for at putte et varmebeskyttende produkt i håret, så du kan mindske skaderne.

Få men gode produkter

Sørg for at du behandler dit hår nænsomt i badet. Det er ikke altid sundt at vaske håret dagligt, da det kan påvirke produktionen af naturlige olier i håret. Er din hovedbund meget tør og irriteret, kan dette muligvis skyldes, at du udtørrer håret med shampoo. Du bør være meget opmærksom på at passe godt på din hovedbund og bruge produkter, der fugter hovedbunden.

En anden måde at passe på dit hår er ved at undgå stramme frisurer, fx en stram knold eller hestehale eller skifte frisure ofte.

Der findes altså mange tiltag, der er nemme at implementere og som kan give gode resultater for dit hår!