Fordele ved at lave gellak negle

gellak negle

Går du altid og kigger på dine negle med onde øjne? Dem, som går meget op i neglepleje, har det helt sikkert meget stramt med at kigge ned på sine negle og se en flækket negl eller neglelak, som er halvt ved at falde af – det er heller ikke det kønneste syn.

Så hvis du går meget op i negle, og hvordan disse ser ud på dig selv, så kan det være, at du skal prøve at købe et gellack startsæt, så du kan prøve at eksperimentere lidt med den måde at lave negle på, da det vil være mere holdbart end almindelig neglelak. Så kan du eventuelt tage dine døtre, søstre eller mor med i processen, så I også kan få noget hyggelig familietid ud af det – det skal da prøves.

Få flotte og holdbare negle

Hvis man er en person, som går meget op i sit udseende, så er det helt sikkert heller ikke tilfældigt, hvordan neglene ser ud. Og alle, som går med neglelak til hverdag, eller som får lavet negle hos en professionel, ved også, hvor irriterende det er, når man flækker en negl, eller når neglelakken falder af.

Hvis man selv lægger neglelak, og det bare er den helt almindelig slags, så vil man nok tit opleve, at det ikke holder i så lang tid. Derfor kan det være, at du skal til at skifte teknik og prøve at kaste dig ud i gellak, hvor du vil opleve, at det nok holder lidt længere tid end den almindelig neglelak – og så er det sjovt at sidde og nørde med den slags.

En hyggelig aktivitet med familien

Udover at gellak negle giver dig mulighed for at gå rundt i længere tid med de samme negle uden at bekymre dig om, om det er ved at falde af, så er det faktisk også rigtig hyggeligt at sidde og lave det på sig selv og nogle familiemedlemmer. Det kan nemlig blive til en ret hyggelig familieaktivitet.

Du kan eksempelvis hive fat i din søster, datter eller mor og spørge, om de kunne have lyst til at have en hyggelig dag, hvor i lægger neglelak, får ansigtsmasker og lignende ting. Hvis du har en bror, søn eller far, der kunne være klar på det, er han selvfølgelig også velkommen. Det vigtigste er, at I bruger tid sammen som familie, og at I år en hyggelig dag.