Giv dit hår ekstra liv med balayage

Frisor

Trænger du til at prøve noget nyt og udforske nye muligheder? Så er håret et fantastisk sted at udtrykke sin personlige stil. Men når håret bliver farvet, kræver det ofte meget vedligeholdelse for at undgå tydelige udgroninger. Her kommer balayage ind i billedet. Balayage er ikke nogen ny farveteknik, men den er blevet utrolig populær gennem de seneste år. Så ønsker du at få farvet dit hår uden at miste det naturlige udtryk, så er balayage værd at overveje. Her dykker vi lidt dybere ned i, hvad balayage egentlig er.

Få lavet balayage ved frisøren

Det kræver en hel del teknik at kunne lave balayage-teknikken, derfor kan du med fordel besøge en frisør for at få det ønskede resultat. Teknikken kan bruges både til længere og kortere hår, lysere og mørkere og i glat og krøllet hår. Frisøren kan også guide dig i forhold til, hvor stor kontrasten skal være mellem din egen hårfarve og det farvede hår, så du opnår det bedste resultat. Når det er sagt, er der ikke noget rigtig eller forkert, du kan sammensætte dit look, som du gerne vil. At finde en frisør, der laver balayage, er da også muligt mange steder. Du kan eksempelvis få lavet balayage Aarhus, København, Aalborg og mange andre steder.

Hvad er balayage?

Balayage betyder strøg på fransk, og det fortæller også præcis, hvad det er, frisøren gør. Der er en hårfarveteknik, hvor formålet er at give et naturligt og solkysset udtryk. En anden fordel ved at vælge balayage frem for andre farveteknikker er, at du slipper for en af de største problematikker ved at få farvet hår. Du slipper nemlig for de skarpe udgroninger, som ellers hurtigt kan komme. Det skyldes, at håret farves et stykke fra bunden, så du slipper for de skarpe kontraster.

Frisøren starter med at inddele håret i forskellige sektioner, og herefter males håret med bløde penselstrøg. Sådan forsætter man med de forskellige sektioner. Ved at male direkte på håret får man et meget mere naturligt resultat, end man gør med andre farveteknikker. På den måde bliver kontrasterne mellem farverne ikke lige så tydelige.

Hvorfor er balayage så populært?

Rigtig mange vil gerne prøve noget anderledes med håret, uden at det mister sit naturlige udtryk. Det er sikkert en af grundene til, at balayage er blevet så populært gennem de seneste år. Grunden til, at det er blevet utroligt populært, hænger sikkert også sammen med, at mange kendte stilikoner er begyndt at bruge denne hårfarveteknik.

Der er da også mange grunde til, at balayage er værd at overveje, hvis du gerne vil forny dit personlige look og give det et naturligt udtryk. En ting er, at det giver et flot resultat, men det er også godt for pengepungen. Det skyldes, at det ikke kræver nær så meget vedligehold for at beholde sit naturlige udtryk. Så du derfor ikke skal lægge vejen forbi frisøren hver femte uge. Lyder det her som noget for dig, så bør du helt sikkert prøve balayage-teknikken.