Her er 3 af de bedste aftersuns

Efter en lang dag i solen kan det være rart for huden at få fugt. Dette kan man bedst gøre med en god aftersun. Hvis man har været ude og bade i saltvand, er det også vigtigt at fugtiggøre sin hud med aftersun. Solen giver huden energi og varme, hvilket kan resultere i, at huden bliver tør og trækker sig helt sammen. Derfor er det vigtigt at give huden fugt med en aftersun lotion for at blødgøre huden. Her i artiklen vil du blive præsenteret 3 af de bedste aftersuns, som du kan finde på https://smoerdigind.dk/webshop/7-after-sun/

Den velduftende aftersun

Nogle gange har den solbrændte hud brug for en kølende lindring, som fugter huden. Hvis du både ønsker fugt og en velduftende aftersun, er Australian Gold – Forever After et oplagt bud. Dette er en aftersun, der indeholder hamfrøekstrakt og fugter i 24 timer. For hamfrøekstrakt fugter huden, der i øvrigt kommer til at dufte dejligt af Warm Creamy Vanilla. Så hvis du ønsker at forkæle din hud og din næse, er dette et oplagt bud. 

Den kølende aftersun

Er huden blevet solskoldet på den varme sommerdag, så kan man benytte sig af en ekstremt kølende aftersun, som med sit indhold af Aloe Vera virker øjeblikkeligt kølende. En aftersun som virker ekstremt kølende kunne f.eks. være Australian Gold – Aloe Freeze Gel. Denne gel er hurtigt absorberende, hvilket er med til at sørge for, at huden ikke skaller, så man hurtigst muligt kan komme solforbrændingen til livs. Den er med til at dæmpe varmen fra den forbrændte hud og efterlader en lækker blød hud. Foruden aloe vera indeholder gelen også ekstrakter fra grøn te og acasia. 

Aloe Vera aftersun

Hemmeligheden for at få en flot kulør er, at man har en god beskyttelse mod solen, samtidig med at man får masser af fugt. Derfor kan man med fordel vælge en aftersun lotion, hvori der er aloe vera. Aloe Vera er i lang tid blevet kaldt for medicinplanten. Den skulle have en kølende, helende og forfriskende virkning på huden. En aftersun med en god mængde Aloe Vera i kunne f.eks. være  Australian Gold – After Sun Soothing Aloe. Man kan bruge den som en aftersun eller som et beroligende og blødgørende underlag før påføring af cremer. Den er mild, behagelig og effektiv mod alt fra solforbrændinger, smårifter til udslæt. Den er god til dem, som har en sensitiv hud og en oplagt ven i sommertiden.