Sådan giver du dit look et frisk pust

Kender du det, når du nogle gange bliver træt af dit eget look? Når du føler, at der er nødt til at ske noget helt nyt. Det kan være virkelig forfriskende at prøve noget nyt, når det gælder dit udseende. Men hvad kan du gøre for at give dit look et frisk pust?

Giv din garderobe en seriøs opdatering

Din garderobe og alt dit tøj er en stor del af dit samlede look. Derfor kan du også ændre dit look meget hurtigt ved at opdatere din garderobe. Hvis du har en masse tøj i din garderobe, som du ikke bruger eller kan lide at gå i, er der ingen grund til, at du gemmer på det.

Du kan give din garderobe en opdatering ved at starte med at sortere alt dit tøj. Du skal sortere ting fra, som du:

  • ikke kan lide at gå med

  • ikke føler dig godt tilpas i

  • ikke føler passer ind i din tøjstil

  • ikke kan passe

Når du sorterer den slags fra, får du plads en masse nyt. Når du skal vælge nyt tøj til din garderobe, kan du prøve at udfordre dig selv og købe nogle af de ting, som du normalt ikke køber. Det kan være, at der er nogle ting, som du godt kan lide, men som du alligevel ikke helt tør gå i. Hvis du vil give dit look et frisk pust, er det oplagt at købe den slags ting.

Lakér dine egne negle

Hvis der er noget, der også kan pynte på dit look, så er det et par fine, lakerede negle. Hvis du godt kan lide lakerede negle, kan du f.eks. gå til en neglesalon og få det ordnet. Det er en rigtig hyggelig form for selvforkælelse.

Til gengæld er det dyrt i længden, hvis du hele tiden skal besøge en neglesalon. Derfor kan du i stedet lakere dine egne negle. Med negleprodukter fra Mo You og Essie kan du lave nogle rigtig fine negle selv. Når du laver dine negle selv, kan du altid nemt få dem til at matche resten af dit look.

Prøv noget nyt hos din frisør

Hvis der er noget andet, der har stor betydning for dit samlede look, så er det din frisure. Når du besøger din frisør, plejer du garanteret at få lavet nogenlunde det samme hver gang. Hvis du vil udfordre dig selv og give dig selv et frisk pust, kan du prøve noget helt nyt hos din frisør. Det kan være en helt ny frisure eller en ny hårfarve.

Hvis du selv er tom for idéer, har din frisør helt sikkert nogle gode forslag til, hvad du kan stille op med dit hår. Når du får ny frisure, giver det dig nogle helt nye muligheder. Du kan pludselig sætte dit hår på nye måder.

Din frisør har helt sikkert også nogle lækre hårprodukter, som du kan bruge til at sætte dit hår fremover, så det sidder, lige som det skal.