Smykker til enhver lejlighed

Elegante smykke, perlebesatte smykker, cool smykker, smykker med farverige sten, store smykker, små smykker, guld, sølv – der findes noget til enhver smag. Smykker er en af de ting, du nemt kan tilføje for at gøre dit look mere personligt. Du kan have mange alsidige smykker, eller du kan gå efter et mere gennemført look med en klar rød tråd. Sikker er det, at smykker kan bruges til enhver lejlighed og aldrig er en dårlig investering for dig, der går op i dit udseende og din stil.

Forkæl dine fingre med ringe

Det har altid været populært med ringe til kvinder, og det ses nu også, at mænd i stigende grad begynder at gå med ringe – også udover vielsesringe. Dette giver ringen en mere androgyn status. Når du går med ringe, vil det automatisk bringe mere fokus til dine hænder, og du kan med fordel kombinere smykket med for eksempel en smuk neglelak, som virkelig fuldender dit look og får dine hænder til at se velplejede ud.

Det er meget populært at sammensætte flere små og mellemstørrelse ringe og nærmest bære ringe på alle ens fingre. Men du kan også vælge at gå med en eller to store statement ringe, som på den måde virkelig kommer til at skinne igennem og tage alt fokus.

Det elegante og det rå

Dine fingerringe kan rumme både det elegante og det rå. Hvis du gerne vil fremhæve det fine og elegante i dit outfit, er det en god idé at vælge få, små ringe besat med perler eller små stil, som fremhæver det feminine i dit tøj og dine fingre. Du kan modsat også køre et fuldt ud råt look med store, chunky fingerringe. Her gælder det bare om, at dine ringe skal være så store som muligt, og du skal så mange som muligt. En mellemting mellem de to er selvfølgelig altid en sikker start.