Styling af hår

Som kvinde er det givende at gøre noget ud af sig selv. Ikke for alle mulige andres skyld, men bare for sin egen skyld. Fordi det er rart, når man føler sig godt tilpas med hvordan, man ser ud. At style sit hår kan forandre hele ens look og give én en hel masse selvtillid.

Eksperimenter med håret

Inde på tiva.dk kan man købe en Babybliss Multistyler. Denne multistyler tillader dig at eksperimentere med dit hår. Kun fantasien skal sætte grænser, og med dette redskab er det lige netop tilfældet. Styleren kan nemlig både fungere som et glattejern og som et krøllejern.

Dette skyldes, at man med multistyleren får forskellige og udskiftelige plader, som man kan vælge ud fra ens humør. Man får redskaber med, så man kan lave lige den slags krøller, man lyster!

Både 19 mm til tætte krøller eller 32 mm, hvis man er mere til de større, fyldige krøller. Man får desuden tre sektionsklemmer med, som skal være en hjælpende hånd, når man skal opdele håret under stylingen. Til sidst får man 12 hårnåle, som man kan bruge, når man skal sætte håret op helt til sidst i stylingen.

Det glatte look

Hvis man ikke kan lide at lave krøller, kan man inde på temo.dk købe BaByliss hårstyler i lyserød. Det er et rigtig sjovt og piget glattejern med den skarpe pinke farve. Det er nemt at lære at glatte sit hår, og med dette redskab sikrer man sig en jævn, god glatning hele vejen rundt. Man skal huske at sprøjte en varmebeskyttende spray i håret inden man tilfører varme til håret. Det er nemlig vigtigt at passe godt på sit hår, så det ikke bliver skadet af varmen fra glattejernet, således at det både kan være sundt og flot!