3 tips til den bedste date med manden 

Som hustru og mand, kan det nogle gange være svært at finde tiden til at gøre de ting man måske engang gjorde som par. Det kan være, fordi karrieren tager meget af tiden. Det kunne også være fordi I har børn. Der var måske engang, hvor I havde hele verden foran jer samt oceaner af tid. Men som ægtepar kan man stadig finde romantikken frem. Men det er også vigtigt at prioritere tiden sammen som par. Læs med her.  

 Romantisk middag 

Om det er en onsdag aften eller en lørdag aften er overordnet, hvis det skal passe i jeres skema. Det vigtigste er, at kvalitetstiden bliver prioriteret. Også selvom den skal skemalægges. I kan eventuelt vælge at besøge jeres yndlingsrestaurant eller I kan vælge at prøve et nyt sted. Begge dele har sine fordele, men ved den man kender, er der måske minder der kan deles. Og omvendt, kan man skabe nye minder ved et nyt sted eksempelvis 

Man må gerne stadse sig ud for gemalen 

Som hustru, har man brug for at blive bekræftet og gøre noget godt for sig selv. Derfor, kan man jo stadse sig ekstra meget ud når man nu skal på date med sin elskede. Det kan være, at man kan gøre lidt ekstra ved håret eller makeuppen. Man kan også farve sine øjenvipper eller bryn med refectocil derhjemme. Så slipper man både for et besøg ved en professionel og så er det billigere. Det kan gøre noget godt for humøret når man gør noget ekstra ud af sig selv. Måske, en ny kjole eller noget andet nyt og flot tøj, også kunne være lige det du manglede.  

Overraskelser  

Hvem elsker ikke overraskelser når det kommer fra dem man elsker allermest? En gave til din mand på jeres date, kunne være en rigtig fin og sød ting at give. Måske, er han ikke til materielle ting, og derfor kunne du eventuelt give en oplevelsesgave. Måske, har han altid drømt om at komme på helikoptertur. Du kunne også give ham en ferie som i sammen skal afsted på. Vælg eventuelt en romantisk destination, hvor i virkelig kan nyde omgivelserne og hinanden.  

Gør aftenen eventyrlig 

Det behøver ikke bare være en middag og så hjem igen når I skal på date. Prøv eventuelt at se om der er nogle spændende arrangementer eller steder, hvor I kan få en på opleveren sammen. Udover middagen selvfølgelig. Måske, er der et sted hvor I kan få en drink inden i skal spise middag. Det kunne også være, at der var en forestilling i de lokale teatre. Prøv eventuelt at gøre aftenen endnu mere spændende. Et spil pool, kunne også være sjovt sammen.  

Nye vaner som ægtepar 

Det er helt forståeligt, at når man har været sammen i mange år så kan man måske godt komme til at glemme romantikken lidt. Dette er dog ikke alle som det sker for selvfølgelig. Derfor kan det være vigtigt at man holder romantikken i live. En god måde at gøre dette på, er ved at lave nye og fantastiske minder sammen blandt andet. Når livet går sin gang og mange dage ender med ren rutine, kan det være svært at tænke ud af boksen. Det kunne derfor være en idé at prøve at lægge flere planer sammen. Så i begge har noget at glæde jer til, og kan nyde hinandens selskab på en anden måde, end derhjemme i de vante omgivelser. Selvom man har været sammen i mange år, så kan det jo godt være at eventyrlysten stadig er der, man skal bare lige tage skridtet.