Psykolog i Aarhus til par

Er dit parforhold gået i stå, og kører i tomgang eller i ring? Så kan en parterapi psykolog i Aarhus være vejen frem for jeres parforhold.

Hos parterapi psykolog i Aarhus tilbydes der parterapi til par i alle aldre. Det kan være angstprovokerende at indse man har behov for en parterapi psykolog. Og det kan være endnu mere angstprovokerende at gøre noget ved det. Mange er bange for, hvad parterapi skal ende ud i. Finder man ud af, at parforholdet ikke er til at redde og at det er bedst, hvis man går hver til sit? Sådanne tanker behøver man dog ikke gå rundt med, da udfaldene også kan være så mange andre ting.

Parterapi psykolog

Hos en parterapi psykolog vil psykologen sørge for at der er en god og tryg stemning, som gør at I som par tør åbne op – bide overfor hinanden men også overfor psykologen. Det er vigtigt at det ikke kun er én part af parret, der føler sig godt tilpas – det skal være begge parter. Efter en indledende samtale vil psykologen lægge en videre plan for jer, som I kan forhold jer til.

Typisk vil jeres parterapi psykolog også give jer nogle input og små ”opgaver”, som I som par skal prøve at arbejde med imellem parterapi psykolog sessionerne. Gennem samtalerne med jeres parterapi psykolog vil I få indblik om jer selv og jer selv som partner og jeres parforhold generelt. Det kan gøre ondt, og det vil også gøre godt.

Psykolog i Aarhus hjælper jer videre

Der er et godt udvalg for psykolog i Aarhus, og de gør alt de kan for at hjælpe jer som par videre gennem den krise i befinder jer i. I behøver ikke være et samlevende par eller et par, der stadig indgår i parforhold. I kan også være tidligere par, som gerne vil finde et godt udgangspunkt for jeres videre kommunikation og samarbejde – måske især hvis I har fælles børn sammen. En parterapi psykolog giver jer grobund for fælles, videre udvikling, så I fortsat kan arbejde sammen og have en god kommunikation. I lyse rammer skaber I sammen en fælles fremtid, som tager udgangspunkt i jeres nuværende situation.

Sammen kan I blive stærkere

En parterapi psykolog hjælper jer også videre, hvis I er ramt af dårlig tillid og mistillid som følge af utroskab eller andre kriser. Det kræver kommunikation at komme videre som par, og der skal være et fælles grundlag for jer, som der kan arbejdes videre med. Kontakt en parterapi psykolog i dag og hør nærmere om hvordan I kommer videre som par gennem parterapi.