5 gode gaveønsker til kæresten

gaveønsker til kæresten

Det kan være enormt svært at finde på gode gaveønsker til kæresten. Det må nemlig gerne være noget specielt, som du ikke på samme måde kan ønske dig af din familie eller dine venner. Herunder har vi samlet fem gode bud på gaveønsker, som du kan tage til dig og formidle videre til din kæreste for at gøre det lidt nemmere.

En god bog du kan leve dig ind i

Det er en fantastisk følelse at blive grebet af en bog, som virkelig formår at få dig til at glemme omverdenen. En bog som gaveønske er smart, for du kan sige, at du ønsker dig en, som han tror, du vil kunne lide. På den måde kan du blive skubbet ud af din læsekomfortzone og opdage nye spændende genre. Du kan selvfølgelig også ønske dig specifikke bøger, som du ved, at du vil blive glad for.

Erotisk legetøj giver spænding i soveværelset

Nyt legetøj i sengen kan give jer mulighed for at blive endnu tættere. Sammen kan I prøve nye måder at være intime på. Det er desuden en gave, som kan være sjov for jer begge. Det er ikke nødvendigvis nemt at ønske sig erotisk legetøj af forældre eller venner, så det er et virkelig godt gaveønske til kæresten, som måske allerede kender til dig og dine lyster.

En dejlig oplevelse for to

Ønsk dig en dejlig oplevelse for to fra din kæreste. Det kan være alt fra hjemmespa-dag og picnic i skoven til lækker trerettersmenu på en restaurant og danseundervisning i salsa. Det er nærmest kun fantasien, der sætter grænser, og oplevelsen behøver ikke komme fra en præfabrikeret gavekortsboks. En oplevelsesgave kan være personlig og passe til lige jeres forhold. Det er også en gave, som du med god sandsynlighed sent vil glemme, fordi I sammen skaber minder.

Et smykke som passer til din stil

Du kan også ønske dig et fint smykke, som passer helt perfekt til din stil og dine behov. Det kan være en halskæde, du har kigget længe på, eller blot et par øreringe du synes er pæne. Kvinder glemmer sjældent, hvor deres smykker kommer fra, og derfor vil smykket fra din partner blive et evigt minde om jeres kærlighed.

Ting til din hobby og passion

Sidst, men ikke mindst, kan dine gaveønsker inkludere tilbehør til din hobby. Det være sig bageartikler og udstyr til din madlavning eller garn og strikkenåle. Din partner er nok den person, der dømmer dig mindst for din passion og hobby, så det er oplagt at lade gaveønsket stå på listen til ham.