Arranger den perfekte aften for dig og veninderne

Er det snart ved at være tid til den næste venindeaften? Venindeaftener er vigtige, fordi de binder os tættere sammen, og venskaber er vigtige.

Men hvad skal man lige finde på for at lave den bedst mulige aften? Vi har forsøgt at brygge en opskrift til dig her! Vi håber, at du kan finde inspiration til din næste venindeaften her!

Maden

Der skal naturligvis serveres en form for mad til jeres venindeaften. Nu ved vi ikke, hvad I elsker, men vi elsker sådan noget nipsmad, man rigtig kan sidde og hygge sig med, som fx tapas.

Hvis I vil gøre lidt ekstra ud af jeres tapas og få en virkelig lækker middag, så kan I bestille råvarer fra en delikatesse, hvor kvaliteten lige er lidt højere – find delikatesser fra hele verden her.

Filmen eller serien

Det kan også være, at I skal finde en rigtig tøsefilm at se. I ved den, I altid prøver at få jeres mand med på at se – uden held.

Ellers har et godt gammel seriemaraton med Sex and The City heller aldrig slået fejl! Man bliver jo aldrig helt træt af at kigge på Mr. Big – eller Aidan – hvis det er det hold, I er på!

Hjemmespa

Hvis der er noget, der virkelig hører sig til en venindeaften, så er det hjemmespa. Det er nu, de døde hudceller skal skrubbes af, neglene skal lakeres og masken skal smides i ansigtet. I kan også altid eksperimentere med at lave jeres egne ansigtsmasker. Der er mange ingredienser i køkkenet, huden har godt af. Der er fx flere fordele ved at putte honning i hovedet. Andre ting som havregryn, bananer og kaffegrums er også ofte anvendt i hjemmelavede ansigtsmasker.

Vin

Et anden essentielt element til venindeaftenen er naturligvis: vin! Der er ingen venindeaften, der er komplet uden vin på menuen!

Kan I ikke lige se det for jer? Der sidder I med tapas og ansigtsmaske, mens I sipper til vin og ser jeres yndlingsserie for hundrede gang i træk (guess what? Den er stadig god). Vi er i hvert fald allerede godt misundelige.