Det kan du lave sammen med dine veninder

Den tid du har med dine veninder, kan fungere som en rigtig god pause fra hverdagen, fordi du hverken skal tænke på arbejde eller andre praktiske ting, når du er sammen med dem. Du skal bare koncentrere dig om at hygge dig. Derfor burde alle blive bedre til at tage initiativ til at arrangere noget med sine veninder. Du kan her få inspiration til, hvad du og dine veninder kan lave.

Invitér dine veninder på en vinsmagning

Hvis du og dine veninder godt kan lide vin og gerne vil finde på noget sjovt at lave, kan du arrangere en vinsmagning for jer alle. Det betyder ikke, at I behøver at være eksperter inden for vin. Men der er noget sjovt over at sidde og vurdere forskellige vine sammen, og aftenen vil kun blive sjovere og sjovere. I kan f.eks. give alle vine, I smager, stjerner fra 1 til 5. I kan også testsmage noget helt andet såsom portvin eller whisky.

Sæt mål for jeres næste sommer

Hvem går ikke og glæder sig til sommer og sol? Hvis du og dine veninder glæder jer til sommer, kan I sammen arrangere en dag, hvor I skriver jeres mål ned for den næste sommer. Det kan være store som små mål. Hvilke steder vil I gerne besøge? Hvad vil I gerne lave? Hvilke koncerter vil I gerne til? Det kan I gøre jer nogle tanker om, alt imens I nyder en lækker cocktail f.eks.

Hold et helt klassisk pyjamasparty

Der er ikke noget så hyggeligt som en helt afslappet filmaften med sine veninder. Du kan arrangere et pyjamasparty for dine veninder ved at sige til dem, at de skal dukke op hjemme hos dig kun iført deres yndlingspyjamas. Samtidig kan du sørge for at handle alle jeres favoritsnacks- og drikkevarer ind, så I kan få en rigtig hyggelig aften.