Det vigtigste tilbehør til kvinden, som cykler

Cykling er moderne, og har efterhånden været det i et stykke tid. Men udstyr skal der til – derfor får du her et overblik over det vigtigste tilbehør, som du kan købe dig.

En god cykelhjelm

Sikkerhed bør altid være din førsteprioritet. Nogle kvinder vil klage over, hvordan en cykelhjelm krøller deres hår eller lignende, men det vigtigste bør altså være, at du er sikker i trafikken.

Heldigvis er der masser af modeller, som du kan finde, der både er pæne og behagelige – se et stort udvalg her!

Cykellygten er lovpligtig

Der er få ting værre end at skulle afsted om morgenen på en vinter- eller efterårsdag, og så er det bare så mørkt, at man ingenting kan se. Du skal derfor have en cykellygte – det er lovpligtigt, men det gør også, at du altid kan komme ud på jernhesten uden problemer.

Sørg for altid at have cykellygter på din cykel – det er ikke bøden værd at glemme dem!

Den rigtige lås

For at være sikker på, at din cykel ikke bliver stjålet, så bør du få fat i en god lås. Der findes mange modeller – nogle har nøgler andre talkombinationer. Det vigtige er bare, at du finder en, som gør, at du føler dig tryg, hvis du eksempelvis skal stille din cykel ved en togstation eller foran supermarkedet.

Multiværktøjet kan være en god idé

Det er ikke just det mest feminine at have et multiværktøj til cyklen, men det kan ende med at være rigtigt smart.

For nogle gange er det godt bare lige at kunne skrue noget fast igen, hvis det skulle hoppe af. Derudover er det bare smart at lære lidt om, hvordan du arbejder med en cykel. Du behøver ikke kunne reparere det hele, men lidt forståelse koblet med et godt multiværktøj kan virkeligt hjælpe meget på netop dette felt!