Brylluppet lige rundt om hjørnet – gode ting at huske

Du er sikkert fyldt med spænding og glæde indvendigt lige nu. En masse sommerfugle flyver rundt og fylder din ellers sultne mave. Du glæder dig til brylluppet. Det er helt forståeligt – du må være vildt spændt! Men blandet med spænding og glæde, kan der sikkert også findes nervøsitet og stress. Store begivenheder trækker meget med sig, og det er vigtigt, at du ikke tager for meget på dine skuldre.

Hvad kan du gøre for at slappe mere af lige inden den store dag?

Alt er ikke dit arbejde

Husk: I er to om den her dag. Det er jeres store dag. Jeres vidunderlige øjeblik. Du skal ikke tage alt ansvaret, ligeså skal din partner heller ikke. I skal deles om ansvaret, og da det godt kan virke som en stor mundfuld, så er det heldigt, at I nok har nogle omkring jer, der hjertens gerne vil hjælpe.

Når jeres bryllup kommer til at virker som en for stor mundfuld, så kan det være en god idé, at I rækker en hånd ud til forældre, familiemedlem, søskende og venner. De vil højst sandsynligt gribe jer i faldet og hjælpe med at rejse jer igen.

Selve bryllupsdagen – to gode tips

Mad og indlevelse er to vigtige ting at have styr på i løbet af dagen. Dog kan de godt skride, da der sker så mange ting, og der er så mange, der gerne vil have jeres opmærksomhed. Derfor kan du gøre to ting, for at rette op på det.

Mad: Sørg for at I kommer ind i jeres eget værelse efter ceremonien, hvor I blot er jer to i ca. 20 min. Hvor I også får lidt at spise.

Indlevelse: Indlevelsen bliver tit brudt af forvirrede og opmærksomhedssøgende gæster. Lav derfor en liste over telefonnumre på folk, der har sagt ja til at få spørgsmål.