Trends inden for bryllupspynt

Skal du snart giftes? Og skal pynten være helt i top? Så læs med her, og få gode råd til, hvordan du pynter op, så du skaber rammerne for den perfekte fest.

Pynt, der sætter rammerne

Der findes mange måder at pynte op på, når det kommer til bryllupsfester. Man kan f.eks. gå efter bryllupspynt, der matcher farverne til brylluppet, eller bryllupspynt, der er tilpasset jeres interesser eller navne. Lige meget hvilken form for pynt I går efter, er det vigtigt, at I vælger den pynt, som passer bedst til jeres temperament og stil, så I får den fest, I drømmer om.

Noget, I kan gå efter:

  1. Pynt i matchende farver

I kan f.eks. vælge kun at anskaffe pynt i den samme farve eller i matchende nuancer. Det kan være, I køber balloner i lyserød og har duge i nude, eller at I matcher pynten med de bordkort og invitationer, I har sendt ud.

 

  1. Pynt, der kan bruges

I kan også vælge at anskaffe pynt, der ikke bare pynter, men som kan bruges i løbet af festen. Det kan være sugerør med festlig pynt eller små hjerter, der kan skrives på og gemmes efter festen, så jeres fest foreviges af gæsternes hilsner.

 

  1. Pynt, der matcher jer som par

Et andet forslag er at investere i noget pynt, der passer til jeres interesser, navne eller det sted, I mødte hinanden. Balloner kan f.eks. fås med motiver, og hvis I har en aktivitet, I laver eller dyrker sammen, kan det implementeres i borddækningen, på væggene eller lofterne.

Pynt, der skaber en fest

Pynt kan også bruges aktivt i bryllupsfesten. Måske kan gæsterne være med til at skabe pynten, eller I kan bede dem om selv at tage en pyntegenstand med, som de mener, definerer jer som par.

Ved at gøre det får I samtidig minder med fra festen. Det kan f.eks. være, at I har placeret engangskameraer på bordene, som gæsterne kan tage billeder med undervejs, eller at I har lagt små sedler, der kan skrives på og hænges op på en opslagstavle i løbet af festen. Mulighederne er mange. Det er kun jeres fantasi, der sætter grænserne for, hvad der kan skabes, og hvilket rum I kan få med pynt og festlige indslag til jeres bryllup. Vigtigst er, at pynten er med til at sætte rammerne for et bryllup, der afspejler jer som par.